Még vannak helyek a Kékes-buszon

Annak érdekében, hogy a Kékes Csúcsfutás helyszínére minél könnyebben eljuss, idén is elindítjuk transzferjáratunkat, melyre 5500 Ft/fő áron tudsz jegyet vásárolni. A transzferbuszra - ha jegyet váltanak - hozzátartozóid is felszállhatnak. Még vannak szabad helyek. Válts jegyet most!

A buszok a verseny napján, pontban 8:45-kor indulnak a BSI épülete előtti parkolóból, és Mátrafüredre, a rajt helyszínére szállítják utasaikat, 10:50-kor pedig elindulnak Kékestetőre.
Visszafelé a buszok Kékestetőről közlekednek Budapestre, és várhatóan 13:30 körül indulnak.

Ha a BSI-szervezéssel utazol, számodra a ruhatár kérdése is megoldott, ugyanis Mátrafüreden a váltóruhádat fennhagyhatod a buszokon, melyek később a céltól 400 méterre fog várni, vagyis a csúcsra érés után egy rövid sétával újra hozzájutsz csomagjaidhoz.

Az eseményre két buszt indítunk, így az utasok létszáma maximalizált. Ha a buszok megtelnek, leállítjuk a jegyvásárlási lehetőséget.
A busz telítettségének állapotáról híreink között és az esemény Facebook-oldalán továbbra is informálunk.

Ha biztosítani szeretnéd helyed, váltsd meg időben buszjegyed!
Jegyet venni online az esemény nevezési felületén tudsz, vagy megteheted ugyanezt személyesen a BSI nevezési irodájában is.A Kékes Csúcsfutásról bővebben itt olvashatsz.

Nevezni pedig itt tudsz:
online nevezek most

fb share