24. ALDI Női Futógála: nevezz éjfélig!

Egy nap, amikor egész nap a női futókat, a női futást ünnepeljük. Nevezz, és fuss az edzettségednek megfelelő távon sok ezer nőtársaddal együtt május 19-én, a Népligetben! Az éjfélig leadott nevezéssel spórolsz a legtöbbet.A legcsajosabb hazai futóesemény, a 24. ALDI Női Futógála helyszíne 2019-ben is a budapesti Népliget lesz.

A főváros legnagyobb kiterjedésű, árnyas, pázsitos és virágos terekkel tarkított parkjában már 24. alkalommal tölthetsz együtt egy sportos napot azokkal a nőtársaiddal, akikkel ugyanannak a szenvedélynek hódoltok.

2019-ben is a már megszokott futótávokkal várunk. Idén is lesz miből válogatni, vagyis az eseményen biztosan megtalálod azt a betétszámot, amely az edzettségi szintedhez vagy az aktuális futókedvedhez passzol.Ha a futás és Te még csak mostanában kezdtetek ismerkedni egymással, vagy röviden és gyorsan szeretnéd letudni a részvételt, válaszd a 2,5 km-s távot.
Ha kicsivel többre vágysz, egy kellemes 5 km-s futással teheted emlékezetessé május utolsó vasárnapját.
A keményebb csajokat, vagy azokat, akik már régóta gyűjtik a futókilométereket, a 10 km-s távon fogjuk megünnepelni.
Ha pedig azok közé tartozol, akinek semmi nem elég, indulj a 10+5 km-s vagy a 10+5+2,5 km-s kombinációk valamelyikén.

Mi NŐK szeretünk mindent együtt csinálni. Ha futni is a megszokott csajos körben szeretnél, választhatjátok a 10 km párban betétszámot vagy teljesíthetitek a 3*2 km-s váltószámot trióban, utóbbira akár a fiúkat is elhozhatjátok. A háromfős váltócsapatokban maximum 2 fő férfi részvétele engedélyezett. Ha egyetlen nap erejéig sem tudsz/akarsz megválni a számodra fontos férfitól, a szerelemedtől, a kisfiadtól vagy az apukádtól, a Családi Futást is választhatjátok, ahol a legkisebbeket és a legnagyobbakat is egy néhány száz méteres örömfutásra várjuk.

Azoknak pedig, akik élettempójához a futás túl gyors, mégis szívesen eltöltenének egy sportos, csajos napot a Népligetben, a 2,5 km-s gyaloglást ajánljuk.Ha még csak hallottál a Női Futógáláról, de nem próbáltad, ez a Te éved. Ha még nem futsz, de tervezed, akkor is ez lesz a Te eseményed, hiszen a BSI e-edzésprogramjának célzott, online elérhető edzésterveivel akár a nulláról is felkészülhetsz a szimpatikus távra.

Nevezz, és biztosítsd helyed még ma a legcsajosabb és legcsinosabb hazai futóeseményen!

Egy nap Veled, amikor a futócipő a legszebb cipő!Kedvcsinálóként először is álmodozz egy kicsit ezekről a szép érmekről, melyek a Te nyakadban is nagyon jól mutatnak majd.Másrészt nézd meg a tavalyi esemény rövidfilmjét:

fb share