14. Intersport Tour de Tisza-tó közlemény

14. INTERSPORT TOUR DE TISZA-TÓ KÖZLEMÉNY

Új, őszi időpont: szeptember 19.

A járványhelyzet jelenlegi alakulása és az érvényben lévő kormányrendelet alapján egy ilyen hosszú távon, ennyi települést érintő, ekkora esemény tökéletes és biztonságos megszervezését az utolsó pillanatokban kapott esetleges kormányzati engedély esetén sem tudjuk vállalni.

Ezért sajnos idén is be kell jelentenünk az Intersport Tour de Tisza-tó elhalasztását, azaz az eseményt május 8-án nem tudjuk megtartani. A kitűzött új időpontunkban, szeptember 19-én az eredeti helyszínen, Tiszafüreden tervezzük lebonyolítani az eseményt.

A módosított eseményinformáció hamarosan, várhatóan 03.19-től elérhető lesz a www.futanet.hu honlapon, addig a nevezést is leállítjuk.

Az eseményre nevezett versenyzők lehetőségei:

  • A már leadott nevezések az új időpontra is érvényesek. Ha már regisztráltál, és tekersz velünk szeptemberben is a Tisza-tónál, nincs további teendőd.
  • Ha a pótidőpont nem megfelelő számodra, az ÁSZF-ben levő feltételek szerint lehetőséget biztosítunk a visszalépésre - ehhez olvasd el Visszalépés és nevezési díj jóváírás a BSI eseményein oldalunkat!

A jó hír a rosszban, hogy a tavaszi időszakban két virtuális kerékpáros eseménnyel is várunk. Március 31. és április 19. között az Intersport Virtuális Bringás Tókerülés vár 5 távval, május 5-17. között pedig az Intersport Tour de Tisza-tó virtuális változatát teljesítheted majd. A virtuális események teljesítői egyedi kerékpáros témájú érmeket kapnak ajándékba, így megéri akár mindkét rendezvényre nevezni. Fontos, hogy a valós eseményre leadott nevezések a virtuálisra nem érvényesek, ez utóbbiakra külön, új nevezés szükséges.

Reméljük, hogy szeptemberben tényleg találkozunk és együtt tekerünk a Tisza-tó körül! Addig is csatlakozz a közel 30.000 nevezőhöz, akik a versenymentes időszakban szabadon választott helyszínen élték át egy táv teljesítését a BSI valamely virtuális eseményén.

fb share