Gárdonyban kerékpárra pattan a Knoppers

Szerencsére napjainkban a kerékpározás a reneszánszát éli: kiváló rekreációs hatása van, az autózáshoz képest olcsó, környezetbarát és ráadásul egészségünkre is pozitívan hat: kiválóan edzi a szív- és érrendszerünket, valamint a vérkeringést.

Június 3-án érdemes lesz részt venni Gárdonyban a K&H olimpiai kerékpáros napon, nem csupán a mozgás, kerékpározás, de a Knoppers miatt is. A Knoppers sportoláskor, különösen aerob- és kardio mozgásformák végzésekor kiváló választás: egyharmad részben teljes kiőrlésű gabonából készül, egészséges és változatos összetevői pedig megfelelő szénhidrát tartalommal bírnak az energiapótláshoz. A Knoppers praktikus csomagolása azt is lehetővé teszi, hogy sportolás közben is fogyaszthasd.

A gárdonyi K&H olimpiai kerékpáros napon a befutócsomagban minden résztvevőt egy szelet Knoppers vár, melyben ostya, tej- és nugátkrém rétegek állnak szendvicsszerűen össze könnyű, mégis tápláló harapnivalóvá, hogy így töltsék fel a hosszabb kerékpártúra alatt lemerült szénhidrátraktárakat.

fb share