Új termékek a Spuri Futóboltban: Nike Lunarglide+ 3 Breathe futócipők

Futás közben fontos a jó légzés, de nem csak a futóknál, hanem a cipőknél is! A Nike Lunarglide+ 3 Breathe futócipői már megérkeztek a Spuri Futóboltba!

A Nike Lunarglide+ 3 Breathe, azaz lélegző cipőit aszfaltra és könnyű terepre ajánljuk.
A talp belső részén a Dynamic Support technológia gondoskodik a megfelelő stabilitásról. Lényege, hogy a futócipők csillapítása két komponensből áll, egy keményebb külső hordozóanyagból, mely a tartásért, és egy puhább, belső magból, mely az ütéscsillapításért felelős. A modellek legtöbbjénél a két komponens aszimmetrikusan helyezkedik el a cipő hossztengelyében, így a lábfej külső oldalán a puhább anyag vastagabb, míg a belső oldalon a keményebb komponensből találunk többet. Emiatt a speciális elrendezés miatt ezek a cipők egyaránt ideálisak a neutrális, a túlzottan pronáló, vagy akár a külső talpélen futó (szupináló) sportolók számára is.
A Lunarlon ütéscsillapítási rendszer párnázása puha, mégis rugalmas, a belső támogató hab könnyű, általa az erőhatás is egyenletesebben oszlik el, és csökkenti a lábra nehezedő nyomást.
A cipőbe beilleszthető egy Nike+ chip, mely jeleket gyűjt a futás során megtett távolságról, az átlagsebességről, az eltelt időről és az elégett kalóriákról. Az adatok vagy iPod vagy egy Nike+ sportóra, az ún. Nike+ SportBand segítségével foghatók futás közben, és számítógépen visszanézheted ezeket.

A cipők széles méretválasztékban kaphatók.
Ár: 31.990 Ft

WMNS Nike Lunarglide+ 3 BreatheNike Lunarglide+ 3 Breathe
Az újdonságok mellett továbbra is akciós termékekkel, egyedi akciókkal várunk benneteket, részletek a Spuri Futóbolt aktuális akcióinál.

Club Metropol kártyával 6% kedvezmény egész évben.

Spuri Futókártyával a SPURI Futóboltokban 6% kedvezmény jár minden termékre.

További információ a Spuri Futóboltban: 06 1/239-4460, 06 20/525-3904

fb share