VOZÁR ATTILÁNAK ISMÉT HAMIS CSEKKEL FIZETTEK AZ AMERIKAIAK

Egy ideig úgy nézett ki, Vozár Attila hosszútávfutónk megkapja a neki járó pénz egy részét Amerikából. A jelek szerint azonban mégsem. A texasi 24 órás futóversenyen győztes magyar sportoló ezúttal a pályacsúcsáért és a legjobb külföldinek járó összegért kapta volna meg a megfelelő díjat, de mint utólag kiderült, az amerikai szervezők fedezetlen csekkek fizettek.

"Az összeg mögött ezúttal sem állt fedezet - mondta Vozár Attila a Békés Megyei Online-nak. - A banknál voltak olyan rendesek, hogy megelőlegezték a pénzt, örültem is nagyon, hogy valami visszajött a texasi versenybe befektetett forintokból. A bank egyik képviselője azonban a minap szólt, fáradjak be fiókjukba és fizessem vissza a pénzt, mert az amerikaiak hamis csekket küldtek. Nyelni is alig tudtam."

Hírek szerint a helyszínen fedezetlen csekket kiállító bírót keményem megbüntették, így mindenki úgy gondolta, megoldódik az ügy. "Újra felfrissítettem kapcsolatomat az előzőleg már segítő amerikai nyomozóval, de hogy reménykedhetek-e a pénzben, nem tudom" - tette hozzá Vozár.

Forrás: HVG

fb share