ELKÉSZÜLT A 24. SPAR BUDAPEST NEMZETKÖZI MARATON VERSENYLOGÓJA

Elkészült az október 4-i 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton versenylogója, melyet most megmutatunk Nektek!

TUDJ MEG MINDENT A 2. INTERSPORT TOUR DE TISZA-TÓRÓL

Az esemény kapcsán készült különleges digitális szórólapról minden információt begyűjthetsz, amire csak szükséged lehet a kerékpáros versennyel kapcsolatban!

KÁLOVICS ANIKÓ JÓL "NYULAZOTT" LONDONBAN!

Kálovics Anikó iramfutóként vett részt a mai London Maratonon, féltávig diktálta az elit futónőknek az iramot, futása pedig tökéletesen sikerült!

KENYAI ÉS NÉMET GYŐZELEM A LONDON MARATONON

A kenyai Sammy Wanjiru volt a leggyorsabb a vasárnapi London Marathonon, amelyet 2:05:09 órás, pompás új pályacsúccsal nyert meg, a nőknél a német színekben versenyző, 36 éves Irina Mikitenko remekelt.

SPORTOS VASÁRNAP VESZPRÉMBEN

A királynék városában élők is megmutatták a hétvégén, mennyire sportosak: április 26-án ugyanis Veszprémben rendezték meg a 4. K&H olimpiai futónapot. 1325-en húztak futócipőt, hogy az Óváros térről startolva megtegyék a város utcáin kijelölt 3 kilométeres távot.

2150 FUTÓ DUNAÚJVÁROSBAN

2150 dunaújvárosi döntött úgy, hogy április 25-ei szombat délelőtti programként részt vesz a 2. K&H olimpiai futónapon. A fejér megyei városban 2008 után idén második alkalommal rendezték meg az ötkarikás játékok jegyében a futóeseményt - idén pedig ez a város volt a K&H olimpiai futónapok sorozatának első állomása.

KÁLOVICS ANIKÓ MÁR LONDONBAN VAN!

Kálovics Anikó és edzője, Zsódér Zsolt már Londonban vannak, hiszen Anikó vasárnap ott lesz a London Maratonon! A hotel, ahol a futónő lakik, a Tower Bridge mellett található, pontosan a maratoni verseny féltávjánál - Anikónak eddig kell majd futnia a mezőnyben iramfutóként.

HÉTVÉGÉN LONDON MARATON!

Vasárnap, április 26-án rendezik a London Maratont, a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb maratoni versenyét.

MAGYAROK EREDMÉNYEI A BOSTON MARATONRÓL

A tegnap megrendezett Boston Maratonon több magyar futó is részt vett: Szabó Gyula, Pettkó-Szandtner Judit, Carlson Zsuzsanna, Durst János, Kuti Péter és Nagy János. Mindannyian remek idővel értek célba, gratulálunk a teljesítéshez!

TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉST TARTOTT AZ UMSZ

Az Ultrafutók Magyarországi Szövetségének 2009. április 18-i tisztújító közgyűlésen az elnökségről döntöttek a jelenlévő tagegyesületek.

ETIÓP ÉS KENYAI GYŐZELEM A BOSTON MARATHONON

A férfiaknál az etióp Deriba Merga, a nőknél pedig a kenyai Salina Kosgei győzött a Boston Marathonon, hétfőn.

KENYAI ÉS OSZTRÁK GYŐZELEM A BÉCS MARATONON - MOLNÁR BARBARA 10. LETT

A kenyai Gilbert Kipruto Kirwa és az osztrák Andrea Mayr győzelmével ért véget a tegnapi Vienna City Marathon.

JÓTÉKONYSÁGI FUTÁSRA KÉSZÜL A WTCC SZTÁR

Jótékonysági futásra készül a túrakocsi-vb (WTCC) háromszoros világbajnoka, a BMW színeiben versenyző Andy Priaulx, aki rajthoz áll az idei London Marathonon.

ELINDULT A III. "KÖZÖSEN-KÖNNYEBBEN ÉLETMÓDVÁLTÓ MUNKAHELYI CSAPATVERSENY

Az Egészségesebb Munkahelyekért Egyesület (EMEGY) együttműködve az Országos Egészségfejlesztési Intézettel (OEFI) és a Magyar Szabadidősport Szövetséggel (MSzSz), valamint az Önkormányzati Minisztérium Sport Szakállamtitkárságának támogatásával harmadszor is életmódváltó, munkahelyi csapatversenyt hirdetett.

HÁROM NAP CSALÁDI ÖRÖM

Idén nyáron már ötödik alkalommal rendezzük meg a siker szempontjából minden elképzelést felülmúló Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten.

RONGÁLJÁK-E A FOGAT A SPORTITALOK?

A sportitalokban lévő citromsav károsíthatja a fogakat - ismertették kutatásuk eredményét amerikai kutatók egy Miamiban megrendezett fogászati konferencián.

GYULAI MIKLÓS AZ EGYETLEN JELÖLT A MASZ ELNÖKSÉGRE

Gyulai Miklós az egyetlen jelölt a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöki posztjára

FUTÓK MONDTÁK... MIÉRT JÓ A FÉLMARATON MÁNIA?

Horváth Tamás épp félidőnél jár a Félmaraton Mánia sorozatban, tavaly lefutotta a Nike és a Balaton Félmaratonokat, most pedig a Vivicittá három szakaszos "félmaratonjára" készül.

MÁR ÁTVEHETŐK A T-HOME VIVICITTÁ RAJTSZÁMAI!

A BSI nevezési irodájában már átvehetők a T-Home Vivicittá rajtszámai és pólói

MEGVAN A T-HOME VIVICITTÁ ÚTVONALA

Megvan a 2009-es 24. T-Home Vivicittá útvonala

BÉRCES EDIT 24 ÓRÁS SIKERE

Az április 3. és 10. között Athénban zajló Athens International Ultramarathon Festival 24 órás női versenyét Bérces Edit nyerte 201,237 km-es teljsítménnyel.

KÁLOVICS ANIKÓ HARMADIK LETT MILÁNÓBAN

Kálovics Anikó a hétvégén a Stramilano Félmaratonon vett részt, ahol felállhatott a dobogóra, harmadikként célba érve.

FÉLMARATON OB VOLT SZOMBATON

Majd háromszázan húztak futó- és gyaloglócipőt április 4-én, szombaton Szerencsen, ahol a Hegyalja Félmaraton és kísérő rendezvényei kínáltak megméretési és kikapcsolódási lehetőséget.

KAPOSVÁR A VIDÉK FUTÓFŐVÁROSA

Gyönyörű idő és 23 fok várta a futókat Kaposváron április 5-én, az 5. T-Home Vivicittá Városvédő Futás napján. A somogyi megyeszékhelyen minden alkalommal rengetegen gyűlnek össze, hogy közösen futhassanak a város utcáin - és hogy versenybe szálljanak a "vidék futófővárosa" címért a szegediekkel.

ÖTEZREN KÖSZÖNTÖTTÉK A TAVASZT SZEGEDEN

Verőfényes napsütés, csodálatos tavaszi idő fogadta április 4-én azt a mintegy 5000 futót Szegeden, akik a 9. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson vettek részt. Már reggel fél 9-kor gyülekezni kezdtek az egyforma pólóba öltözött gyermekek és felnőttek a Dóm téren.

fb share