SmartSport a gyermekekért

Felkészültél egy igazán aktív öt hetes időszakra, amikor minden egyes teljesített és feltöltött SMART kilométereddel hozzájárulsz a Samsung 100 millió forintos, a hazai gyermeksportot támogató adományához? Te csak azt tedd amit szeretsz: gyalogolj, fuss, bringázz és ezzel támogass egy jótékony célt!

Hogyan lehetséges ez?
A Samsung az Olimpia évében is kiemelt figyelmet fordít a sportra. A 'Smart Sport a Gyermekekért' kampánnyal az egészséges, sportolással teli életmódra hívja fel a figyelmet és egyúttal játszani is hív mindenkit. Az akció alapjául egy okostelefonokra készült alkalmazás szolgál, mellyel mindenki nyomon követheti sportteljesítményét és hozzájárulhat a magyar gyermeksport számára felajánlott 100 millió forint összértékű Samsung SMART termék adományozásához.

Mi a feladat?
Augusztus 11-ig futó és kerékpáros edzéseid, versenyeid, gyalogtúráid alatt teljesített kilométereket töltsd fel, így lesznek belőlük értékes SMART kilométerek! A megadott időszakban törekedj minél nagyobb teljesítmény feltöltésére, hiszen adni jó, többet adni még jobb.

Mit tudsz feltölteni?
Futást, gyaloglást és kerékpározást, utóbbi esetében ne lépd át a 40 km/óra sebességet, mert ennél gyorsabb sebesség feltöltését a rendszer nem engedi.

Mennyi lehet a napi feltöltés?
Egy regisztrált felhasználó egy nap (24 óra alatt) maximum összesen 42 km teljesítést tölthet fel, ezt akár több részletben is. 24 óra alatt 42 km-nél több napi feltöltést a rendszer nem engedélyez.

A gyűjtésben csatlakozz a 'BSI Mozogj Velünk' csapatához és szaporítsuk együtt a jótékony SMART kilométereket!

A SMART kilométerek gyűjtéséhez Android, iOS vagy Bada rendszerű mobillal is csatlakozhatsz.

Csak az alkalmazás indításához és a teljesített SMART kilométerek feltöltéséhez van szükség internetkapcsolatra, az edzés, sportolás alatt offline módban lehet a készülék.

Az alkalmazás letöltésére és a játékszabályok megismerésére ITT van lehetőséged.



fb share