Egyedi rajtszám - meghosszabbítottuk a határidőt!

Kicsit különlegesebbé teheted a rajtszámodat, ha nevezéskor kérsz rá egyedi feliratot is. A 27. Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton egyéni indulóinak, illetve a 27. Spar Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztivál 42 és 30 kilométeres távján rajthoz állóknak erre is van lehetőségük.

A Nike Budapest Nemzetközi Félmaraton indulói július 29-ig, a Spar Budapest Nemzetközi Maraton és Futófesztiválon rajthoz állók szeptember 2-ig tudják az egyéni nevezés leadásakor igényelni a rajtszámon szerepeltetni kívánt nevet, becenevet. Ehhez nem kell mást tenni, mint nevezéskor a nevezési lap erre vonatkozó részét kitöltve leadni.

Ha már neveztél és elfelejtettél élni a lehetőséggel, a fenti időpontokig még pótolhatod a kérést, ha írsz egy e-mailt a nevezes@futanet.hu címre. A levélben kérjük, írd meg a neved, a születési éved, a rajtszámodat (ha már kaptál rajtszámos visszaigazolót) és természetesen a rajtszámon szerepeltetni kívánt nevet, becenevet.

Ne feledd! A teljes neved is csak abban az esetben kerül rá a rajtszámodra, ha ezt külön megigényelted a fenti módok valamelyikén.

Akkor sincs veszve minden, ha végül lemaradsz ezekről a határidőkről. A rajtszámon, a számjegy alatti részen ugyanis hagyunk egy kis helyet, ahova te is fel tudod írni a neved, beceneved.



fb share