Suhanj! - Chipért csuklópánt: jótékonykodj és nyerj!

Ha chipedet a SUHANJ! Alapítvány sátrában adod le vasárnapi befutód után, jótékonykodsz és még nyerhetsz is. A sátrat a versenyközpont találod meg az alapítványi faluban.

A chipért cserébe dombornyomott karkötőt kapsz, melyen a SUHANJ! neve Braille írással is szerepel és részt veszel egy nyereményjátékban, melyben értékes GPS-es futóórát, kétszemélyes vacsorát/hétvégét, versenynevezést (frankfurti maraton idén októberben, krakkói maraton és prágai félmaraton jövő tavasszal) nyerhetsz. A SUHANJ! egymillió Ft összegyűjtését tűzte ki célul az ősz két legnagyobb futóeseményén és nagyon jó úton halad ennek teljesítése felé, hiszen a NIKE Budapest Félmaratonon 309 futó összesen 535.000 Ft adománnyal támogatta az alapítvány céljait.


JÓTÉKONYSÁGI VÁSÁR: HOGYAN NYERHETSZ?

Az idei NIKE Budapest Félmaraton és SPAR Budapest Maraton bármely távján induló, a gyűjtést támogató futók vesznek részt a SUHANJ! nyereményjátékában. Futómez, fejkendő, teniszpóló, csuklópánt, SUHANJ! baba vásárlásával támogathatod munkájukat. Sátrukat megtalálod október 6-án 12-18 óra között és 7-én 7-15 óra között a versenyközpontban az 56-osok terén. A támogatók, vásárlók 1000 forintonként kapnak egy tombolaszelvényt.

A SUHANJ! CSAPAT az idei Vivicitta rajtjában vette át tavalyi gyűjtésének eredményét, 3 sportolásra alkalmas kerekesszéket

MIT KELL TUDNI A SUHANJ! ALAPÍTVÁNYRÓL

A SUHANJ! 2010-ben alapított közhasznú szervezet, célja megosztani a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Az Alapítvány rendszeres sportolási lehetőséget biztosít mozgás- és látássérültek számára több sportágban. A SUHANJ! a budapesti Brit Nagykövetség támogatásával, a Vakok Iskolájával együttműködésben, hazánkban elsőként szervez spinning edzéseket látássérültek számára.

www.suhanj.hu
www.facebook.com/suhanjalapitvany



fb share