SPURI futómagazin - most minden számmal nyerhetsz!

Tudtad, hogy mostantól minden lapszám után, amit megvásárolsz, lehetőséged van előfizetni a következő négy számra (azaz egy évre), ha megtetszett a lap? És azt tudtad, hogy minden előfizető olvasónk minden lapszámmal nyerhet a játékunkon?

Jelenlegi játékunkról >>> itt tudsz meg többet.
Ha beleolvasnál a legfrissebb számba, >>> azt itt teheted meg.
Előfizetni pedig itt tudsz.

Az őszi lapszámmal az arra előfizetett olvasók már szeptember elején nyerhetnek a két hete lezárult nyereményjátékunkon - de ha lemaradtál az esélyről, nem kell elkeseredned. Az eddigi gyakorlattól eltérően ugyanis most már bármikor csatlakozhatsz a népes olvasótáborhoz, és a következő aktuális számtól egy évre előfizethetsz. Hogy ez miért jó? Két okból is.

  • Magyarország mindmáig egyetlen futással foglalkozó szaklapjában mindig aktuális cikkeket, versenykörképet, tanácsokat olvashatsz, ezek mellett pedig igyekszünk a futóvilágot teljes egészében áttekintve a legérdekesebb helyeket és embereket elétek hozni. A mostani számban sincs ez másként, hiszen interjút olvashattok Pindroch Csabával, aki jövőre 42 évesen maratont akar futni, idén pedig a 28. Nike Budapest Félmaratont célozta meg, s a maratonfutás királynőjével, Paula Radcliffe-fel is készült egy interjú, aki elmondja, hogy a csúcsok azért vannak, hogy megdöntsék őket. De ne mi meséljük el: olvasd el magad!

  • A másik ok lehet az előfizetésre, hogy innentől minden egyes szám megjelenése után értékes nyereményeket sorsolunk ki az éppen arra a lapra előfizetők között. Tehát ha jár neked a SPURI, a neved minden sorsoláskor bekerül a kalapba. Egy előfizetés, négy lehetőség valamilyen jóféle nyereményre. Szeretnél futócipőt? Wellness hétvégét? Órát? Ingyen indulást külföldi maratonokon?

Tetszik a dolog? Akkor mire vársz? Vedd meg az őszi Spurit, és fizess elő a következő évfolyamra MOST! A lap ára előfizetőknek 850 Ft helyett csak 750 Ft, Spuri kártyával pedig csak 675 Ft! Ennyiért 100 oldalt kapsz.fb share