Egy hónap múlva itt a 2. Rossmann Mikulásfutás

Vigyázz, kész, Mikulás! Lassan vége az őszi futószezonnak, de az év legnagyobb és leghangulatosabb bulija még hátravan! És hogy ne fázz, a szép piros kabátról és sapkáról mi gondoskodunk.


A 2. Rossmann Mikulásfutás kicsiknek és nagyoknak, családoknak és barátoknak egyaránt emlékezetes élményt nyújt, a kiegészítő programokról nem is beszélve!

Nevezz kedvezményesen december 3-ig, és legyél te is ott a feldíszített és kivilágított belvárost átszelő több ezer Mikulás között, ahol már tavaly is hihetetlen hangulat, és némi műhó is kerekedett. Reméljük, idén nem kell hasonló "trükkökhöz" folyamodnunk!

A családot - gyerekeket, nagyszülőket, nagybácsikat és nagynéniket - de a barátokat se hagyd otthon, hiszen 2300 méternyi kocogás mindenkinek könnyen teljesíthető! A mikulásruhát mi adjuk, nektek csak futnotok kell!

Idén két futam közül is választhattok, 13 és 15 órakor is teljesíthető a táv.

Számos színes, ünnepi kiegészítő programmal várunk a helyszínen. Ezeket később részletezzük, ám arra már most megkérünk, hogy hozz egy ajándékot a puttonyba a rászoruló gyerekeknek! Játékokat, írószereket, iskolaszereket, ruhákat várunk tőletek, melyeket az ÁGOTA® Alapítvány egy ünnepség keretében fog átadni az állami gondozott gyerekeknek. A felajánlásokat már november 23-tól gyűjtjük, de a Rossmann Mikulásfutáson akár Te magad is elhelyezheted az ajándékod az óriási puttonyba. Részletek itt.fb share