Nyerj nevezést a Rossmann Mikulásfutásra!

Játssz a Rossmann Telizsák Facebook applikációval, és legyél a naponta kisorsolt szerencsés nyertesek között, akik több ezer apró és nagy Mikulással együtt átszelhetik a belvárost december 6-án!


Közeleg az év leghangulatosabb futóbulija, a 2. Rossmann Mikulásfutás, amelyre az egész család - most még kedvezményesen! - benevezhet, hiszen 2,3 kilométer a legfiatalabbaknak és a legidősebbeknek is teljesíthető.

A szép piros kabátról és sapkáról mi gondoskodunk, ráadásul színes programokkal is várunk majd a versenyközpontban. Az már biztos, hogy velünk lesz Béres Alexandra, aki segít majd bemelegedni a futó Mikulásoknak. Zeng majd az ünnepi énekkórus, hogy jobban menjen a hajrá, a befutócsomagokban pedig Rossmann finomságokat, üdítőt, energiaszeletet és cukorkát találtok.

A futás után ki ne hagyjátok az állatsimogatót, és arról se feledkezzetek meg, hogy várjuk az óriás puttonyba az árva gyerekek számára felajánlott játék-, írószer-, iskolaszer- és ruhaadományokat, melyeket az Ágota Alapítvány részére juttatunk el.

Ha pedig addig is szeretnél felkészülni, akkor fuss néhány kört a Margitszigeten, ahol november 26-án és december 2-án 16-21 óra, december 5-én pedig 8-12 óra között már találkozhatsz az első Rossmann Mikulásokkal.

A Rossmann üzleteibe is érdemes ellátogatnotok, ugyanis a gyerkőcöknek Mikulásfutás kifestővel és matricaívvel készültünk.

És végül tornáztasd szorgalmasan az ujjaidat is, hiszen a Rossmann Telizsák Facebook játékkal páros nevezést nyerhetsz a Mikulásfutásra. Minden nap újra próbálkozhatsz, mi pedig minden nap újra sorsolunk!fb share