Csak teljes erőbedobással győzhetsz! Honda Civic Tourer

Lenyűgöző sportosság, kategóriaelső helykínálat és világrekorder fogyasztás jellemzi a Honda vadonatúj, álomszép kombiját, a Civic Tourert.


Egy sportos autó nem lehet praktikus – hittük eddig, de a Honda kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a kiemelkedő teljesítmény és használati érték korántsem zárja ki egymást, sőt csak együtt képesek megadni azt, amire az autósok igazán vágynak. A végtelenül megbízható, precízen összerakott modelljeiről ismert gyártó a Civic Tourerrel cáfolta meg az előítéleteket, olyan dinamikus vonalvezetésű, sportos megjelenésű kombival örvendeztetve meg az autósokat, amely a kategória legnagyobb csomagterével és legfejlettebb motorjaival gördül le a futószalagról.

A legmodernebb menetbiztonsági és vezetést segítő eszközökkel felszerelt kombi csomagtere már alaphelyzetben is 624 liternyi poggyász befogadására alkalmas, az - egy mozdulattal előredönthető - Mágikus Ülésrendszer lehajtásával pedig 1668 literig fokozható befogadóképessége. Mindehhez páratlanul fejlett hajtáslánc társul, amiről sokat elárul, hogy nemrégiben Guinness Rekordok Könyvébe is beírta magát. Az 1.6 i-DTEC motorral hajtott modellváltozat 2,83 l/100 km-es (!) átlagfogyasztással járta be Európa 24 országát…fb share