Társak a sportban, társak a hétköznapokban - a Honda újdonságai

A különleges innovációiról és páratlanul megbízható járműveiről ismert Honda új, kiemelten praktikus modelleket mutatott be nemrégiben. Jazz és HR-V.


A legújabb Jazz sportos megjelenéssel és elképesztően tágas, ezernyi módon variálható belsőtérrel igyekszik megkönnyíteni a vásárlók életét, csomagtartója már alaphelyzetben is 354 literes, az ülések ledöntésével pedig 1314 literesre bővíthető. Vonzerejét tovább fokozza, hogy menetbiztonsági eszközök teljes sora védi az utazókat, az 1,3 literes, benzines i-VTEC motor pedig nem csak erős, hanem rendkívül takarékos is, kombinált üzemanyag-fogyasztása csupán 5,0 l/100 km.


Hasonlóképpen gazdaságos, lendületes és sokoldalú a vadonatúj HR-V, annyival megtoldva, hogy koncepciójában a kupék lehengerlő stílusa, a szabadidő-autók tekintélyparancsoló kisugárzása és az egyterűek kimagasló helykínálata fonódik össze. A benzines és dízelmotorral egyaránt megvásárolható SUV csomagterének befogadóképessége 448 és 1473 liter között változtatható, s ehhez a modellhez is elérhetők az olyan ínyencségek, mint a Fejlett Vezetéstámogató Rendszer, a nyitható panorámatető, a tolatókamera vagy a Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer.fb share