Negyven nap múlva T-Home Vivicittá Budapesten - videóval

Vigyázz, kész, rajt, Vivicittá! Negyven nap múlva, április 10-én 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futás Budapesten.

A fővárosi T-Home Vivicittá nemcsak Budapest, hanem az egész ország egyik legnagyobb futóeseménye. A budapesti T-Home Vivicittá nemcsak a futásról és a sportról, hanem a város iránti szeretetről is szól, hiszen az olasz Vivicittá szó ezt jelenti: éljen a város, szeresd a várost! A budapesti T-Home Vivicittá az az esemény, amikor tízezernél is több ember együtt köszönti a tavaszt, és közösen sportol. Hogy ez mennyire így van, mi sem bizonyítja jobban, mint Christopher Mattheisen, a T-Home elnök-vezérigazgatója értékelése a tavalyi eseményről.

Get Adobe Flash player

A 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson számos távon állhatsz rajthoz. A 2,8 kilométeres gyalogláson és a 3,5 kilométeres Minicittán leginkább a családok, a kicsik és szüleik futnak együtt. A 6,5 kilométeres Midicittá könnyen teljesíthető, kellemes futást ígér. Utóbbi két táv kombinációja, a 10 kilométeres Midicittá+ is bőven teljesíthető. A városvédő futások "névadó" távja, a 12 kilométeres Vivicittá talán a legnépszerűbb. És a távok kínálata még ezzel sem ért véget, hiszen idén először félmaratonon, azaz 21 kilométeren is rajthoz állhatsz a T-Home Vivicittán!

Ugye, nem mondod, hogy nem találtál Neked való távot? Ugye, találkozunk április 10-én a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futáson? Addig is csatlakozz a T-Home Vivicittá Városvédő Futás Facebook oldalához, vagy nézd meg az esemény összes információját és a kedvezményes nevezési lehetőségeket >>>fb share