Kismamás futás a budapesti T-Home Vivicittán

Közös futásra hívja a kismamákat és a kisgyermekes családokat a Kismama magazin és a babaszoba.hu a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra április 10-én.

A Kismama magazin és a babaszoba.hu felhívást intézett olvasóihoz:
Ha még sosem voltál futóeseményen, itt az alkalom, hogy kipróbáld! Ilyenkor nem is a versenyzés a fontos, hanem a szuper hangulat, a sok ismerős, a hatalmas buli! Ha már többször is jártál ilyen rendezvényen, akkor pontosan tudod, miről beszélünk.

Gyerekeidet se hagyd otthon! Jöhetnek szurkolni és integetni, futhatnak veled és apával együtt, vagy ülhetnek a babakocsiban - kinek ahogy megfelel.

Rajta! Kezdd el már ma az edzést, hogy április tizedikén te is rajthoz állhass, szerencsés esetben a pároddal és a gyerekeiddel együtt.

Csatlakozz hozzánk 2011. április 10-én, a BSI Vivicittá futóeseményén, ahol az egész szerkesztőség indul! Szeretettel várunk!

Az alábbi távok közül választhatsz:
* 9:30 - Midicittá 6,5 km
* 9:35 - Gyaloglás 2,8 km
* 10:40 - Minicittá 3,5 km - iskolák (kollektív nevezők)
* 11:50 - Minicittá 3,5 km - egyéni nevezők
* 13:00 - Vivicittá 12 km
* 13:00 - Vivicittá Félmaraton (21 km)

Ha szeretnél csatlakozni a közös futáshoz, 3 lépésben megteheted:
1, Az eseményre való jelentkezésnél a nevezési lapon az "Egyesület" rovatba ezt írd: Kismama/babaszoba.hu.
2, Nevezés után a Kismamás futás regisztrációs oldalán add meg nevedet és e-mail címedet, hogy Te is a Kismama és a babaszoba.hu színeiben futhass, majd szerepelhess egy hatalmas, közös fotón a következő Kismamában.
3, Az esemény napján jelentkezz a rajt helyszínén a Kismama és babaszoba.hu közös standján, ahol átveheted ajándékukat, egy szuper pólót!



fb share