Szemelvények a Spuri Futómagazinból: Sportos sztárok

Maratonon induló későbbi amerikai elnök, triatlonozó hollywoodi sztárok - a Spuri Futómagazin tavaszi számának egyik érdekes cikke arról szól, milyen sztárok milyen sportágban jeleskednek.

Matthew McConaughey - aki volt már Jennifer Lopez és Jodie Foster partnere - bevallottan sportfüggő: fut és kerékpározik, olyannyira, hogy részt vett Lace Armstrong segítő csapatában a Tour de France alatt. Szintén bringamániás Robin Williams, aki ugyancsak támogatta Armstrongot a Tour során.

Jennifer Lopez 2008-ban teljesítette a Nautica Triathlont, ami 800 méter úszásból, 29 kilométer kerékpározásból és 6,4 kilométer futásból állt. Ugyanezen a versenyen - hogy, hogy nem - McConaughey is célba ért.

Talán nem is gondolnánk, hogy Geroge W. Bush, aki nyolc évig volt az Egyesült Államok elnöke, 1993-ban lefutotta a Houston Marathont. A hazai tévécsatornákon is gyakran látható "sztárszakács", Gordon Ramsay pedig a London Marathont teljesítette 2009-ben.

A Spuri Futómagazinnak a hónap közepén 112 oldallal megjelent számában még több, főleg amerikai híresség "sportos oldalát" ismerhetjük meg. Érdemes elolvasni a Sportos sztárok - sztársportolók című cikket.

Egy lapszám ára előfizetőknek 795 helyett 725 forint, Spuri FutóKártyával 650 forint. Ha van Spuri FutóKártyád, az előfizetés 1300 forint. A már megjelent lapszámokat megvásárolhatod a BSI nevezési irodájában és a budapesti Spuri Futóboltban, amíg a készlet tart.

A Spuri Magazin előfizetéséről itt találsz részletes információkat >>>fb share