Telekom Vivicittá - edzésterv feliratkozás

Ingyenes BSI e-edzés program a Telekom Vivicittá Félmaratonra és 10 km-re. Válassz célidőt, regisztrálj és 3 hetente e-mailben küldjük az edzéstervet.

Futóest a Hősök terén - edzésterv feliratkozás

Ingyenes BSI e-edzés program a Futóest a Hősök terén esemény távjaira. Válassz célidőt, regisztrálj és 3 hetente e-mailben küldjük az edzéstervet.

Wizz Air Budapest Félmaraton és Szimpatika 10 km - edzésterv feliratkozás

Ingyenes BSI e-edzés program a Wizz Air Budapest Félmaratonra és a Szimpatika 10 km-re. Válassz célidőt, regisztrálj és 3 hetente e-mailben küldjük az edzéstervet.

Continental Túranap és Terepfutás - edzésterv feliratkozás

Ingyenes BSI e-edzés program a Continental Terepfutásra. Válassz célidőt, regisztrálj és 3 hetente e-mailben küldjük az edzéstervet.

Balaton Maraton és Félmaraton - edzésterv feliratkozás

Ingyenes BSI e-edzés program a Balaton Maraton és Félmaraton távjaira. Válassz távot, célidőt, regisztrálj és 3 hetente e-mailben küldjük az edzéstervet.

18 hetes edzéstervek a Laufsport magazintól

A félmaratonra való felkészülés során az edzések egyes szakaszaiban különböző dolgokra kell a hangsúlyt helyezni. Ha az ember komolyan veszi, akkor az edzéseket bizonyos dinamika, körforgás, szakaszolás alapján kell felépítenie. Éppen ezért a cikkünkhöz egy ilyen, 18 hétre kialakított edzéstervet mellékelünk.

10 hetes edzésterv rendszeresen futóknak Monspart Saroltától

Ez az edzésterv azoknak szól, akik pár éve rendszeresen futnak hetente 2-4 alkalommal, "valamivel" 2 órán belül szeretnének célba érni és futottak már egy-két félmaratont.

8 hetes edzésterv kezdőknek és újra kezdőknek Monspart Saroltától

Ha még sohasem futottad le, azért! Ha már régen teljesítetted, azért! Ha pedig sokszor, akkor pedig miért éppen az idei Nike Budapest Félmaratont hagynád ki? Csodálatos rajt és célhelyszín, szép útvonal, világszínvonalú szervezés: a többi a Te dolgod! Ehhez következik most egy kis segítség kezdőknek középhaladóknak és jobb célidőre vágyóknak!

18 hetes edzésterv teljesen kezdő futóknak

18 hetes edzésprogram, teljesen kezdőknek, heti négy edzést feltételezve

18 hetes edzésterv gyakorlott futóknak

18 hetes edzésprogram gyakorlott futóknak, heti heti négy edzést feltételezve.

18 hetes edzésterv kezdőknek és újra kezdőknek Monspart Saroltától

Győzd le magad, mert a távolság legyőzhető! Fusd le velünk a félmaratont szeptemberben!

22 hetes edzésterv gyakorlott futóknak Monspart Saroltától

A hat hónap elegendő lehet egy viszonylag gyakorlott 10 kilométeres futónak a félmaratoni felkészüléshez. Természetesen érdemes kísérletezni, magunkra alakítani ezt az edzéstervet is, hiszen sohasem szentírás, csak egy jó támpont a terhelés beosztásához.

fb share