Parkolás a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónap idején

Ha autóval érkezel a 7. kerületi Futó- és Gyaloglónapra, kérjük, érkezz időben, és figyelj arra, hogy változott a fizetős parkoló zónák kialakítása a Városliget környékén. Tájékozódj időben, például olvasd el ezt a cikket!

2017. szeptember 1-jétől Zuglóban is bevezették a fizetős parkolási rendszert, melynek keretében ötféle díjzónát jelöltek ki. Az új rendszer következtében a Városliget környékén történő parkolásért is fizetni kell már, sok helyütt hétvégén is! Kérjük, az alábbi linkre kattintva tájékozódj a díjfizetői zónák tudnivalóiról, mielőtt leparkolsz a környéken!

a Az Ajtósi Dürer sor és Hermina út Városligetet körül határoló szakaszán, a Városliget területén (Állatkerti körút és a Gundel Károly út kivételével), az Ötvenhatosok terén (ismerheted még: Felvonulási térként) minden nap, vagyis hétvégén is fizetni kell a parkolásért 8 és 18 óra között. Az Ötvenhatosok terén 3 órára történő díjfizetés esetén a díjfizetés napján a várakozási üzemidő végéig további díjfizetés nélkül lehet parkolni.

Az Ajtósi Dürer sor és a Dózsa György út Városligethez viszonyított túloldalára eső városrészeken hétvégén már nem kell fizetni a parkolásért.

Az aznapi parkolási díjakról itt tudsz naprakész információhoz jutni!



fb share