A 29. Wizz Air Budapest Félmaraton rajtszámátvétele

Hétfőtől jöhet minden nevezett felvenni a hétvégi versenyre a rajtszámát, a rajtszámátvétel helyszíne a korábban UFO hangárnak nevezett csarnok lesz. A nevezési iroda működésének rendje és ideje a hét első három napjában ennek megfelelően módosul, csütörtökön és pénteken pedig az iroda zárva lesz. Természetesen a SPURI Futóbolt nyitvatartása is módosul... Lássuk a részleteket!

Hétfőn, kedden és szerdán tehát (szeptember 8-10.) azok, akik már beneveztek korábban, az UFO hangárban átvehetik a rajtszámukat. Figyelem! Aki online nevez, legkorábban másnap kaphatja meg a rajtcsomagot, tehát ha szerdán nevezel, akkor a csomagodhoz csak a helyszínen juthatsz hozzá.

Az UFO hangárban csak rajtszámátvételre lesz lehetőség reggel 8 óra és este 8 óra között! Nevezni a félmaratonra és más eseményekre az irodában lehet 8:30-tól 17.30-ig.

A verseny előtt csütörtökön és pénteken a nevezési iroda a hétvégi esemény előkészületei miatt már zárva lesz, tehát sem rajtszámot átvenni, sem nevezni, sem egyéb ügyeket intézni nem lehet majd. Erre legközelebb már csak a helyszínen lesz lehetőség:

  • szombaton 12:00-tól 18:00-ig (Ligetkör 15:00-tól 18:00-ig)
  • vasárnap 6:30-tól 8:30-ig (Ligetkör 9:30-tól 12:00-ig).

A Spuri Futóbolt pedig hétfőn, kedden és szerdán 10 órától este nyolcig lesz nyitva.

Itt egy kép is, hogy el ne tévesszétek az irányt a bejárat felé...

fb share