Csatlakozz a dm fuss babakocsival rekordkísérletéhez szeptember 14-én!

Szeptember 14-én rekordkísérletre várják a sportos kismamákat, apukákat, nagyszülőket babakocsis kisgyermekekkel a Városligetbe. A Fuss babakocsival Egyesület és a dm drogéria közös célja, hogy a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton betétszámán, a Ligetkörön minél több babakocsis futó álljon rajthoz. A 3,4 km-es táv teljesítésével a kismamák közösségi sportolását szeretnék népszerűsíteni.

A Fuss babakocsival Egyesület arra törekszik, hogy az anyukák szülés után minél előbb visszatérjenek a rendszeres mozgáshoz, és közösségben, babáikkal együtt sportolhassanak. A babakocsival futás azoknak az anyukáknak is jó lehetőség, akik nap közben esetleg egyedül vannak otthon, nem tudnák megoldani a baba felügyeletét. Az egyesület honlapján és Facebook oldalán folyamatosan frissülő híreket oszt meg a babakocsis futás és a közös edzések lehetőségeiről, valamint biztatnak mindenkit, hogy lépjen be a babakocsis futók egyre népesebb világába. Az eseményen való részvétel a babák néhány hetes korától és futó babakocsival javasolt!

A dm drogéria idén első alkalommal csatlakozott a rekordkísérlethez baba bónusz programjával, amely a kismamákat szólítja meg a várandósság utolsó hónapjaitól egészen a baba 3 éves koráig. Az esemény helyszínén, a dm kiállítói sátrában lehetőség nyílik megismerni a program által nyújtotta előnyöket és kedvezményeket, valamint a dm fuss babakocsival első 200 regisztrált kismamája és babáik átvehetik a rekordkísérlet hivatalos pólóit is.

A babakocsis rekordban való részvételhez az alábbiakat kell tenned:

ELŐZETES NEVEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ A REKORDRA:
- Nevezz be a Ligetkörre a (www.futanet.hu)
- Regisztrálj a www.fussbabakocsival.hu!
- Vedd fel a Ligetkörös rajtszámodat!

HELYSZÍNI NEVEZÉS:
- Nevezz be a Ligetkörre a Versenyközpontban! - ezt szombaton 15:00-18:00-ig , vasárnap 10:00-12:00-ig teheted meg.

HA MÁR KÉZBEN A LIGETKÖRÖS RAJTSZÁM:
- A Ligetkörös rajtszámoddal menj a Fuss babakocsival standra itt átveheted az ajándék pólót és a spéci rekordos rajtszámot legkésőbb 12:00 óráig.
- A többi babakocsissal együtt menjetek a rajthoz!

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK!

- a Fuss Babakocsival Egyesület standja mellett elkülönített, zárt baba-mama sarkot találsz, ahol tisztába teheted, megetetheted babádat
- a verseny helyszínén sokan leszünk, saját és gyermeked kényelme érdekében érkezz időben
- a rajtba történő beálláshoz a Palme ház mögötti járdán juttok el a legkönnyebben
- a rajtnál a mezőny végén gyülekezz a többi babakocsissal együtt
- az útvonalon az aszfalt minősége néhol nem tükörsima, legyetek nagyon figyelmesek.

fb share