Egy különleges SPAR-tól SPAR-ig felkészítő futás

Dunaújvárosi futónagyköveteink készülnek, és felkészítenek sok mindenkit a SPAR Budapest Maraton®-ra; de ezt unalmat és megszokást megelőzendő néha megspékelik egy-egy különlegesebb futással. Mint most is tették. A feladat egyszerű volt: Kun-Bartos Dóri és Kolacsek Sándor és csapata futva meglátogatta a település 5 SPAR üzletét egy, kettő vagy három 11 kilométeres kört futva.

Voltak, akik rövidebb távot akartak futni, miattuk lett a viszonylagosan rövidebb karika kialakítva, de utolsó hosszúként a 33 kilométer is lehetséges volt. A frissítéssel nem volt túl nagy baj, ugyanis az egyik SPAR üzlet tulajdonosa beszállt egy kis ásványvízzel meg szőlőcukorral. Mi több, ő futva, a férje pedig biciklivel tartott a csapattal! A banda pedig csak futott, és minden üzlet előtt megállt egyet fotózkodni.

A résztvevők száma felülmúlta a várakozásokat: harminckét futó, egy biciklis és egy fő a sajtótól volt jelen. No és a jókedv, a napsütés... Nem lesz itt semmi baj a jövő hét végén a SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon!

fb share