Holnap újra Spuri Szabadidősport Magazin!

Holnap újra jön Spuri Szabadidősport Magazin az M1 műsorán! Benne a témák megszokott megszokott változatossága, még a Pireneusok csúcsára is feljutunk. Kíváncsi vagy, mi fér bele ebbe a majdnem fél órába? Nem kell már sokat várni. Annyit elöljáróban, hogy a tekeréstől a futáson keresztül egészen a futsalosokig jutunk majd el... Érdemes lesz megnézni!

A műsor kerekes menetekkel indul: két napra görkorcsolyások, sírolleresek, de leginkább kerékpárosok foglalták el a kiskunlacházi repteret. A kifutópálya betonján 50, 100 kilométeres, 100 mérföldes valamint 12 és 24 órás versenyek zajlottak.

A futók is feszegették határaikat: Brutálfutás városi akadályokkal Budapesten a Puskás stadionban, hegyi 100 kilométer a Pireneusok csúcsai között és Wizz Air Budapest Félmaraton a magyar főváros legszebb pontjainak érintésével.

A 42 évesen életük első félmaratonjára vállalkozók ezúttal a felkészülés célegyenesébe érkeztek. Rippel Ferenc artista állapotfelmérő edzésébe kukkantunk bele a Cardio Control rendelőjében. Valamint bemutatjuk Tótszegi István görögkatolikus parókust, kórházlelkészt, akinek a ruhatárában a miseruha és a kórházi köpeny mellett egy ideje a futócipő is helyett kapott.

Szó lesz még egy jótékony csapatról, a Bátortábor Élménykülönítményéről, cukorbeteg footsalosokról és Miklósa Erika, világhírű operaénekesnő futócipőjéről is - mindez a Spuri Szabadidősportmagazin 6. adásában holnap, szombaton 12.50-től 13.20-ig.

fb share