Ismerd meg a téli Spuri előfizetői játék értékes díját: Columbia sportruházat!

Megjelent a Spuri Futómagazin, tehát előfizetni már csak a következő, 2014 tél - 2015 ősz időszakára lehet. De nem kell aggódni, a most előfizetők neve is bekerül a kalapba (a régi, még élő előfizetéssel rendelkezőkéivel együtt), amiből minden új szám megjelenésekor kihúzzuk a nyerteseket. Nézzük meg hát egyenként, miket lehet nyerni a novemberi sorsoláskor!

Egyetlen előfizetéssel a következő négy szám mindegyik játékában részt vehetsz, hogy értékes nyereményeket nyerhess.

A téli számmal a főnyereményt is megnyerheted, egy Oto Chili "kockahas gép"-et, de nyerhetsz SONY walkmant, és Columbia sportruházatot is. A nyeremények teljes tárházához >>> kattints ide!

Ha tetszenek a nyeremények, ne fogd vissza magad, >>> ide kattintva egyből az előfizetési oldalra jutsz!

És most lássuk részletesebben is az egyik értékes díjat, ami nem más, mint egy...

COLUMBIA női-férfi aláöltözet a hűvös napokra, vagy technikai felsőrész a nyári melegek, amelyiket szeretnéd.

Kattints a leírás mellett a képekre, és láthatod azokat nagyban!

Férfi sportfelső

aktív sporttevékenységekhez az innovatív Omni-Wick EVAP izzadságkezelő technológiával és Omni-Shade UPF 30 UV védelemmel.

Az ergonómikus szabásának, a 4-irányú elasztikus alapanyagnak és a lapított varratoknak köszönhetően bármely mozgásforma közben komfortos marad.

Ajánljuk futáshoz, biciklizéshez evezéshez és minden olyan egyéb sporthoz, amely intenzív testmozgással jár.


Középvastag aláöltözet

magasított nyakkal, félcipzáros kivitelben Omni-HeatTM thermo-komfort hőtükrös technológiával és Omni-WickTM izzadságelvezető képességgel.

Melegen tartja viselőjét, de ugyanakkor biztosítja, hogy az aktív sporttevékenység közben keletkező izzadság is könnyen távozhasson a test felszínéről.

Ez az innovatív technológikkal felruházott sportfelső az egész nap folyamán komfortosan és melegen tartja, legyen szó síelésről, túrázásról, vagy más aktív sporttevékenységről. Viselhető önmagában biciklizéshez, evezéshez, futáshoz, de akiválló minőségű aláötözetként is sí- vagy túraruházat alá.

Férfi technikai sportfelső

a legújabb Columbia Omni-FreezeTM ZERO technológiával, amely a keletkező izzadság hatására hűs érzetet biztosít viselőjének a legnagyobb melegben is, illetve az Omni-WickTM képességgel, amely gondoskodik arról, hogy a terméken lévő nedvesség minél gyorsabban távozhasson az anyag felületéről.

Az intenzív sporttevékenységek széles köréhez ajánljuk, például futáshoz, biciklizéshez, evezéshez, fitnesz edzésekhez. A termék jellemzője még a aktív, ergonomikus szabás, a 4-irányú elasztikus, antimikrobiális alapanyag és a további komfortot biztosító lapított varratok.

A legmagasabb UV védelemnek köszönhetően a legerősebb napsugárzás idején is biztonságban sportolhatunk.

Női T-Shirt

aktív sporttevékenységekhez az innovatív Omni-Wick EVAP izzadságkezelő technológiával és Omni-Shade UPF 30 UV védelemmel.

Az ergonomikus szabásának, a 4-irányú elasztikus alapanyagnak és a lapított varratoknak köszönhetően bármely mozgásforma közben komfortos marad.

Ajánljuk futáshoz, biciklizéshez evezéshez és minden olyan egyéb sporthoz, amely intenzív testmozgással jár.

fb share