Szombaton Spuri Szabadidősport Magazin!

27-én, mint minden hónap utolsó szombatján újra jön Spuri Szabadidősport Magazin az M1 műsorán! Benne a témák megszokott megszokott változatossága, még a Pireneusok csúcsára is feljutunk. Az idén 42 éves Rippel Ferenc maratoni felkészülését is figyelemmel kísérjük az elejétől fogva, ebbe pillantatsz most bele kattintás után - a teljes anyagot pedig szombaton, 12:50-kor láthatod.

A műsor kerekes menetekkel indul: két napra görkorcsolyások, sírolleresek, de leginkább kerékpárosok foglalták el a kiskunlacházi repteret. A kifutópálya betonján 50, 100 kilométeres, 100 mérföldes valamint 12 és 24 órás versenyek zajlottak.

A futók is feszegették határaikat: Brutálfutás városi akadályokkal Budapesten a Puskás stadionban, hegyi 100 kilométer a Pireneusok csúcsai között és Wizz Air Budapest Félmaraton a magyar főváros legszebb pontjainak érintésével.

A 42 évesen életük első félmaratonjára vállalkozók ezúttal a felkészülés célegyenesébe érkeztek. Rippel Ferenc artista állapotfelmérő edzésébe kukkantunk bele a Cardio Control rendelőjében. Valamint bemutatjuk Tótszegi István görögkatolikus parókust, kórházlelkészt, akinek a ruhatárában a miseruha és a kórházi köpeny mellett egy ideje a futócipő is helyett kapott.

Szó lesz még egy jótékony csapatról, a Bátortábor Élménykülönítményéről, cukorbeteg footsalosokról és Miklósa Erika, világhírű operaénekesnő futócipőjéről is - mindez a Spuri Szabadidősportmagazin 6. adásában szeptember 27-én, szombaton 12.50-től 13.20-ig.

fb share