A telet és a félmaratonokat is kedveli az első nevező

Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra a meghirdetés napján máris heten neveztek. A január 17-i budapesti eseményre a legelső jelentkező Dr. Hegyi Orsolya volt, akit meg is interjúvoltunk.


"Már korábban kiszúrtam a BSI honlapján, hogy lesz ez a téli félmaraton, és egy pillanat alatt eldöntöttem, hogy indulok rajta. Egyrészt kifejezetten szeretem a telet, másrészt a félmaratonokat" - mondta a képen látható Dr. Hegyi Orsolya.

Sportmúltjáról így mesélt: "Futni a testi-lelki egészségem megőrzése miatt kezdtem, heti 4-5 alkalommal reggelente 6-8 kilométert futok, hétvégén 10-12-15-öt, a félmaraton előtt picit többet. 2013-ban életem második futórendezvénye - egy 14 kilométeres paksi Atomfutás után - a Balaton Félmaraton volt, és a következő évben a Telekom Vivicittá Félmaratonjával kezdtem, majd a Coca-Cola Testébresztő Női Futógálákon mindhárom távot teljesítettem egymás után. Aztán a K&H mozdulj! félmaratonja, a Wizz Air Budapest Félmaraton következett, majd a Balatonon zártam az évet. Az idei menetrendem is így indult, de kiegészül az októberi SPAR Budapest Maraton® 30 kilométeres betétszámával, mert tervem, hogy nem állok meg féltávnál."

A január 17-i esemény a legmagasabb cél elérését szolgálhatja: "A maratont is szeretném jövőre teljesíteni, és ehhez is jól jön 2016 korai félmaratonja, a Zúzmara Félmaraton."

A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál facebook-eseményét itt találod. AZ eseményinformációt ezen az oldalon éred el.

fb share