Február 1-jétől kedvezőbb, ha online nevezel

Ha Te megkönnyíted a dolgunkat, mi nevezési kedvezményt adunk!
Akár ezzel egy mondattal össze is foglalhatnánk a lényeget, de inkább kifejtjük kicsit bővebben.

2015. február 1-jétől számos eseményünk nevezési díjai kedvezőbbek lesznek azoknak, akik a BSI online nevezési rendszerét használják, mint akik személyesen vagy átutalással neveznek. Nem tudtok az összes esemény minden távjára az alap nevezési díjaknál kedvezőbben nevezni, de főleg a hosszabb távoknál érdemes lesz ezt a lehetőséget használni.

Hogy miért?
Az online rendszeren keresztül leadott nevezésekkel a nevezési irodának jóval kevesebb a munkája, azok automatikusan bekerülnek az adatbázisunkba. A személyes irodai és átutalásos, e-mailban átküldött nevezési lapokkal történő nevezések esetén még adatot kell rögzítenünk, átutalásokat nevezési lapokhoz párosítani, teljes ügyfélszolgálati struktúrát fenntartani, stb... Itt vissza is kanyarodhatunk az első mondatunkhoz :-)

Évente közel 50000 résztvevőnk választja már most is ezt a nevezési módot, a külföldi futók 99%-a így regisztrál. Ez már egyáltalán nem a jövő, ez a jelen. Egyre több olyan nemzetközi esemény van, ahol nincs is más lehetőség a nevezés intézésére.
Ha eddig még nem próbáltál így nevezni, itt az idő. Nem kell félned, a rendszer teljesen megbízható, mi továbbra is csak azokat az adataidat tároljuk, amiket a nevezési lapon amúgy is meg szoktál adni, a fizetési folyamat már az OTP Bank biztonságos felületén történik. A "kezdő" online nevezők itt találnak egy bővebb leírást a rendszerbe való regisztrációról és annak működéséről >>>

Azt még tisztáznunk kell, hogy pontosan mit is értünk online nevezés alatt.
Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a http:nevezes.futanet.hu oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végig haladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti.

NEM online nevezés, ha:
- letöltöd a nevezési lapot a honlapunkról, azt kitöltve e-mailben visszaküldöd és átutalod a nevezési díjat
- belépsz az online nevezési rendszerbe, kiválasztod a versenyt, de a folyamat végén nem kattintasz a "Bankkártyás fizetés" gombra és fizetsz az online felületen
- bármilyen módon e-mailben küldöd el az adataidat és átutalással fizetsz

fb share