Partnerséget kínálunk 2015-ben is!

BSI Partnerversenyeket keresünk!-felhívás versenyszervezőknek

Itt az újév, a legtöbb futó már javában tervezi az idei szezont, így a versenynaptáraknak is össze kell állnia. Szeretnénk a futóknak segíteni a tájékozódásban, naprakész információkkal ellátva őket úgy, hogy a hazai futóversenyek népszerűsítéséhez is hozzájárulunk. Ezért idén is csatlakozásra hívunk, legyen a Ti rendezvényetek is a BSI Partnerversenye!

Mit kínálunk?

Weboldalunk az egyik leglátogatottabb futással, mozgással, szabadidősporttal foglalkozó oldal, tehát aki ebben a tárgyban keres Magyarországon, nagy valószínűséggel eljut hozzánk, ha nem eleve itt kezdi a keresést. Tehát ha itt szerepel a versenyetek, valószínűleg többen szereznek róla tudomást, így nagy eséllyel növekedhet a nevezőitek száma is.

A www.futanet.hu nyitóoldaláról elérhető, kereshető versenynaptárban megjelentetjük a Partnerversenyekre vonatkozó legfontosabb információkat, a részletes versenykiírás linkjét, de lehetőség van ennek formátumban való beillesztésére is.

Az aktuális rendezvényekre minden héten külön kis hírben hívjuk fel olvasóink figyelmét.
Tapasztalatunk szerint, Spuri Aranykártyával rendelkező futóink (ők azok, aki rendszeresen versenyeznek, hiszen csak BSI-s rendezvényeken legalább 75 km-t teljesítettek tavaly), is előszeretettel indulnak olyan versenyeken, ahol kedvezményt kapnak Spuri Aranykártyájukra.

Mit kérünk?

A Spuri Aranykártyával nevezőknek biztosítsatok 20% nevezési díj kedvezményt versenyeteken, ezt ("Spuri Aranykártyával rendelkezőknek 20 % nevezési díjkedvezmény") írjátok bele a nyomtatott, vagy online versenykiírásba. A versenykiírások linkjét, vagy a kiírásokat csatolva folyamatosan várjuk a lakatos.istvan@futanet.hu címre.

Az ingyenes rendezvényeket természetesen szintén közzé tesszük ugyanitt.

Dolgozzunk együtt 2015-ben is a futás népszerűsítésén!

fb share