Spuri Aranykártyás lettél? Élvezd az előnyeit!

A szemfülesek már december közepén észrevehették, hogy elkészült azoknak a listája, akik 2014-ben annyit mozogtak velünk, hogy jogosultakká váltak a Spuri Aranykártyára. Nézd meg, te is köztük vagy-e, és használd ki akár már most aranykártyád előnyeit! Alacsonyabb nevezési díj és egyéb kedvezmények - ezek várhatnak rád! Ne habozz hát, inkább kattints!

A tavaly bevezetett újításnak köszönhetően már nem csak futással, hanem bármilyen, a BSI eseményein űzhető sportággal össze lehetett gyűjteni a 75 futókilométert, ennek köszönhetően látványosan nőtt azoknak a száma, akik kevesebb eseményen, de akkor többet mozogtak velünk.
Nézd meg, rajta vagy-e te is, kattints >>>IDE!
Az aranykártyád státuszát az online nevezési rendszerünkben is egyszerűen ellenőrizheted: lépj be a rendszerbe, kattints az "adataim módosítása" menüpontra, itt a második sorban láthatod, hogy van-e Spuri Aranykártyád.

A kedvezmények, amiket a kártyával igénybe lehet venni, a következők:

  • Kedvezményes nevezési díj a BSI 2015. évi versenyeire (kb. 20%)
  • Spuri Aranykártya (kedvezményes szolgáltatások igénybevételére jogosító kártya: kedvezmény BSI és más szervezők versenyein, 6% a Spuri Futóboltban és 10-40% egyéb szolgáltatóknál)
  • Rajtszámon Spuri aranykártyás megjelölés
  • Nevezési kedvezmény egyéb sporteseményeken. Az események folyamatosan frissülő listáját >>>itt találod

A 2015-es év Aranykártyásai már élhetnek a kedvezménnyel, ha online neveznek valamelyik BSI eseményre.

Ha rajta vagy a listán, holnaptól várhatod a postafiókodba az e-mailünket, amiben egy adategyeztetésre kérünk, hogy eljuttathassuk hozzád a virtuális Spuri Aranykártyádat. Erről további részleteket itt találsz, kérjük olvasd el! >>>

A listával kapcsolatos észrevételedet, problémádat a marketing[@]futanet.hu e-mail címre várjuk. A listát folyamatosan javítjuk, frissítjük, megértéseteket és türelmeteket előre is köszönjük.

fb share