Startol a Fut a cég extra idei versenysorozata

Várjuk a céges résztvevőket a 8. Intersport Tour de Tisza-tó Bringatlonján és a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála futószámain! A legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára hirdetett sorozatunk 2015-ben hat állomásból áll, s május 9-én indul.


Nemcsak futni, de montizni, túrázni, sőt bringatlonozni is lehet céges színekben a közös sikerért a Fut a cég extra 2015-ös sorozatában. Jól bizonyítja ezt, hogy a nyitányon, a 8. Intersport Tour de Tisza-tó elnevezésű eseményünknél az érintett versenyszám a Tisza-tavi Bringatlon). Május 17-én pedig a hölgyeké lesz a főszerep a 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán.


A Fut a cég extra idei versenynaptára:

  • május 9. 8. Intersport Tour de Tisza-tó (érintett versenyszám: Tisza-tavi Bringatlon)
  • május 17. 20. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála (érintett versenyszámok: egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10+5+2 km, 10 km párban, 3x1,5 km
  • június 14. 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó)
  • július 11. 12. E.ON Délibáb Terepfesztivál (érintett versenyszámok: Délibáb Félmaraton, Délibáb Harmadmaraton, Délibáb Hatodmaraton, Délibáb Mountainbike Maraton és Délibáb Bringatúra, Délibáb Teljesítménytúra és Gyaloglás)
  • szeptember 13. 30. Wizz Air Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: Félmaraton párban és Félmaraton Trió)
  • október 10-11. 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (érintett versenyszámok szombaton a 2,5 km-es Danone Maratonka, a 2,5 km-es SPAR Gyaloglás és az 5 km-es Riska Minimaraton, vasárnap a 4 fős Flora Maratonstaféta)

A cég színeiben célba érkező csapatok létszámát, illetve egyéni versenyzők számát, (részvételi pont) és a váltó versenyszámok esetében a céges csapatok közötti sorrendet (eredményességi pont) vesszük figyelembe. A teljes szabályzatot itt találod.


A Fut a cég extra 2014-es győztesei

fb share