Fantasztikus teljesítmények a Spuri Futóbolt munkatársaitól

A 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon három Spuri Futóbolt-dolgozó is kiemelkedőt nyújtott - köztük Szabó Gábor egy hellyel maradt le a dobogóról -, de a többiek is kivették a maguk részét a hétvége forgatagából.


A legkiemelkedőbb teljesítményt Szabó Gebre Gábor érte el, aki a negyedik helyen ért célba. Az Örs vezér terei üzlet munkatársa az 2 óra 33 perc és 59 másodperc alatt teljesítette a SPAR Budapest Maraton®-t. Egyébként a helyezések tekintetében 2009-ben szerepelt hasonlóan előkelő módon, akkor is negyedik lett.

A Váci úton dolgozó Tímár Péter hatalmas egyéni csúcsot repesztett: míg tavaly 3:35:38 alatt tudta maga mögött a 42 kilométert, most 3:22:26 lett a célideje.

A Déli pályaudvar mellett található üzletben tevékenykedő Nagy Csillának is messze ez volt a legjobbja a Budapest Maratonokon, 3:17:22-t futott. (Egyéni PB-je amúgy 3:15:02, 2014-ből, Pozsonyból.) A hölgyek között 24. lett.

De a Spuri Futóboltok szinte valamennyi munkatársa kivette a részét a hétvégéből: a győri üzlet vezetője, az immáron húsz éve országos csúcstartó Földingné Nagy Judit az élő közvetítés szakkommentátora volt, míg a többiek az Ötvenhatosok terére kitelepült ideiglenes Spuri Futóbolt sátrában dolgoztak.

fb share