Ne közlekedj megszokásból vasárnap délelőtt a fővárosban!

A szeptember 11-én reggel rajtoló Wizz Air Budapest Félmaraton miatt délelőtt forgalmi változásokra, terelésekre kell számítani Budapesten. Az Andrássy, az Attila, a Bajcsy-Zsilinszky és a Váci út, valamint a rakpartok kiemelten érintettek.


A korlátozások részletesen, a percre lebontva megtalálhatók a forgalmivaltozasok.hu oldalon, akár utcák és terek nevei szerint ABC-sorrendben is. A legutolsó érintett időpont - a városligeti Kós Károly sétányt leszámítva - 11 óra 40 perc. A nagy formátumú térképes megjelenítéshez kattints ide.

A forgalmi változások a Waze segítségével is nyomon követhetők.

Mindezek nyomán több-kevesebb időre a tömegközlekedés is érintett lesz. A járatonkénti információk a bkk.hu-ról érhetők el.

A pálya mentén útvonal-biztosítók és rendőrök irányítják a forgalmat, és csak a munkájukhoz szükséges legrövidebb ideig veszik igénybe az autósok türelmét. Kérjük, vegyétek figyelembe jelzéseiket! A lezárt szakaszokat a futók elhaladását követően folyamatosan megnyitják.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk, megértéseteket valamennyi futó és a szervezők nevében köszönjük. Kérjük, oszd meg ezt az információt ismerőseiddel, hogy minél kevesebben kényszerüljenek várakozni!


fb share