Futóversenyeink a Balatonnál: neveztél már?

A nyári Balaton ideje lejárt. Júliusban átúsztuk vagy megnéztük, hogy ússzák át mások. Most itt az idő visszarázódni a futóéletbe, és a Balatonra is úgy gondolni, mint futóversenyeink helyszínére. Azért van ott, hogy körbefussuk, vagy elszaladjunk mellette. A K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton, illetve a Spuri Balaton Szupermaraton következő nevezési határideje is kopogtat az ablakon. Hallod?

14. K&H mozdulj Balaton maraton és félmaraton

Nyáron csobbanj a Balatonban, a tél kezdetén pedig fuss a tóparton félmaratont vagy maratont egy vagy több részletben, egyéniben vagy párban! Idén új versenyszámokkal (is) várunk Siófokon. Biztosítsd a helyed már most szuper kedvezményes nevezési díjért. Bár hideg lesz, félmaratonmániásoknak melegen ajánlott!

A 14. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaratonon idén a megszokott futamok mellett néhány új versenyszámmal is várunk, és a szokásos esti buli sem marad el. Ne gyere egyedül, hozd futóbarátaidat is!
Az esemény szokásos versenytávjainak számbavétele már eddig is felért egy matematikai feladvánnyal, idén tovább tetőzzük midnent, a már megszokott futamokat megfejeljük négy új lehetőséggel.
Vagyis az idei K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenytávjainak teljesítésére az alábbi lehetőségeid lesznek:

Futhatsz félmaratont:

- egyéniben: szombaton elrajtolsz, lefutod, örülsz, hazaindulsz;
- egyéniben 2 részletben: szombat délelőtt megteszed a táv 2/3-át, majd szombat délután a táv 1/3-át;
- párban oly módon, hogy elfelezitek a távot.

Futhatsz maratont:

- egyéniben 1 nap alatt 3 részletben (új!): szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát;
- egyéniben 2 nap alatt 2 részletben (új!): egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont;
- egyéniben 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt rajthoz állsz egy 1/3 maraton versenyszámban, délután könnyedén lefutod a maratoni táv 1/6-át, majd vasárnap egy félmaratont teljesítésével felteszed az i-re a pontot;

- párban 1 nap alatt 3 részletben (új!): szombaton délelőtt a maratoni táv harmadát testvériesen megosztva, délután hasonló módon megfejelitek egy közös félmaratonnal, majd mindketten rajthoz álltok az 1/6 maraton versenyszámban;
- párban 2 nap alatt 2 részletben (új!): szombaton és vasárnap is futtok egy félmaratont, mindkettőt egyenlő arányban megosztva;
- párban 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt egymást váltva teljesítitek az 1/3 maratont, majd délután mindketten rajthoz álltok az 1/6 maratonon, pihentek egy kicsit, majd másnap egymás között egyenlő arányban megosztva teljesítitek a félmaratont.

Ha mindez soknak tűnik, próbáld ki magad a rövidebb távokon.
A maratoni táv 1/3-a teljesíthető egyéni indulóként vagy párban is egyenlő arányban megosztva egymás között a távot.
A rövid távok szerelmesei pedig választhatják az 1/6 maratoni távot is.

Az előzetes nevezésre a szokásos lehetőségeid vannak. Nevezhetsz online idekattintva vagy személyesen eseményeinken, illetve Budapesten, Váci úti nevezési irodánkban.

Szeptember 18-án lejár a kedvezményes nevezés soron következő határideje! Nevezz most!Kedvcsinálónak nézd meg a tavalyi eseményről készült videónkat!


11. Suri Balaton és FélBalaton Szupermaraton

2018-ban is nekiszaladunk a Balaton körüli négynapos futóőrületnek! Négy nap a Balaton körül egyéniben vagy váltóban, kétnapos FélBalaton, klasszikus maraton vagy félmaraton, illetve maraton+ táv bármelyik napon - ez a 2018-as kínálat. Szeptember 18-án lejár a kedvezményes nevezés első határideje.

Ami 2018-ban rád vár: 4 nap FUTÁS - 4 nap BARÁTSÁG - 4 nap BULI - 4 nap CSODA...

A 11. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton keretében futhatsz:
- 4 nap alatt 193,3 kilométert Sifókoktól Siófokig (egyéniben, párban, 3 vagy 4 fős csapatban): Spuri Balaton Szupermaraton
- 2 nap alatt 92,2 kilométert Badacsonytól Siófokig (egyéniben, párban, 3 fős csapatban): Spuri FélBalaton Szupermaraton
- bármelyik napra csatlakozva a mezőnyhöz: Spuri Balaton Szupermaraton Maraton+ távot
- klasszikus maratoni távot (42,195 km) szombaton Badacsonytomaj és Balatonfüred között: Spuri MaratonFüred
- félmaratoni 21,1 km-t pénteken Keszthely és Szigliget között: Spuri Öböl Félmaraton

A napi szakaszok a következőképp alakulnak:
- csütörtök: Siófok - Fonyód 48,2 km (15,8 + 16,1 + 16,3)
- péntek: Fonyód - Szigliget 52,9 km (16,1 + 15,6 + 21,2)
- szombat: Badacsony - Balatonfüred 42,5 km (14,1 + 17 + 11,4)
- vasárnap: Balatonfüred - Siófok 49,7 km (14,6 + 20,1 + 15)
(A fent megadott távok az útvonal véglegesítését követően kismértékben változhatnak!)A 11. Spuri Balaton Szupermaraton négy-, illetve kétnapos váltó versenyszáma része a 2018-as Fut a cég sorozatnak is.

2017-ben több mint 2300-an voltunk, nem lesz ez másként 2018-ban sem!

Légy ott, nevezz szeptember 18-ig extra kedvezménnyel!Értesülj a friss hírekbről első kézből, jelezd részvételi szándékod vagy érdeklődésed az esemény Facebook oldalán idekattintva!

Kedvcsinálóként nézz bele a tavalyi esemény rövidfilmjébe:

fb share