Újdonságok az idei K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonon

A korábbi eseményekhez képest idén új távokkal, valamint új rajt- és célhelyszínnel várunk. S ha mindez nem volna elég, a Versenyközpont elhelyezkedése és a szállásfoglalás mikéntje is változik. A részletekért olvasd el cikkünket!

A K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton versenytávjainak számbavétele sosem volt egyszerű feladat. Idén sem lesz az, pláne, hogy 2017-ben tovább bővítjük a választható távok sorát. A már megszokott távok mellett az alábbi négy új lehetőséggel várunk november 25-26-án Siófokon:

Ha egyéni induló vagy, a maratoni távot nemcsak 2 nap alatt és 3 részletben teljesítheted, hanem:

- egyéniben 1 nap alatt 3 részletben is: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát; - egyéniben 2 nap alatt 2 részletben is: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont.

A párosok pedig a 2 nap alatt 3 részletben teljesített maraton mellett az alábbi kombinációkat is választhatják:

- párban 1 nap alatt 3 részletben (új!): szombaton délelőtt a maratoni táv harmadát testvériesen megosztva, délután hasonló módon megfejelitek egy közös félmaratonnal, majd mindketten rajthoz álltok az 1/6 maraton versenyszámban;

- párban 2 nap alatt 2 részletben (új!): szombaton és vasárnap is futtok egy félmaratont, mindkettőt egyenlő arányban megosztva.

Idén a rajt- és célhelyszín is más lesz: Siófokon, a Petőfi sétányon vághatsz neki a választott távnak, és oda is érkezel majd vissza.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is ajánlunk szállásokat, ám ettől az évtől a szállásfoglalást már nem rajtunk keresztül tudod bonyolítani, hanem közvetlenül a szállásadóval intézheted mindezt. Az ajánlott szállások listájáért kattints ide!Még egy változás lesz, amellyel számolnod kell. Az esemény versenyközpontja a HOTEL HUNGÁRIA éttermében, a Petőfi sétány 17. szám alatt lesz. Mivel a versenyközpont a futóútvonalon található, így annak megközelítése a futások alatt csak gyalogosan lehetséges majd. Felhívjuk rá a figyelmed, hogy a versenyközpont közelében, a Petőfi sétányon nem lehet majd parkolni.

A sávos nevezés aktuális határideje 2017. október 30-án jár le, ne várd meg, nevezz még ma!

fb share