3 nap haladék - még nem késő...

...benevezni a csapatod a 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóra. Még 3 napod maradt, hogy megváltsd csapatod helyét Magyarország legnagyobb váltóversenyére. Az előnevezés végső határideje csütörtök éjfél. Ne várd meg. Fussatok együtt az éremért!

A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó hagyományosan a nyár első és legnépesebb futóbulija! Mindegy, mennyire vagytok edzettek, hozz össze egy csapatot!
Ha alkalmi futók vagytok, indulhattok a minimaratonváltón, ahol a háromfős csapatok tagjaira fejenként 2 kilométernyi futás vár. Ha gyakorlottabbak is vannak a csapatban, a félmaraton- vagy a maratonváltó lesz a Ti számotok.
A trióknak előbbit, a nagyobb létszámú baráti, céges vagy családi társulásoknak utóbbit ajánljuk. A maratonváltón 3-4 vagy 6 fős csapatok állhatnak rajthoz. A 6 db 7032 méteres kör tetszés szerint osztható fel a csapattagok között. A félmaratonváltón 3 db 7032 méteres kör vár rátok, vagyis a 21,1 kilométeres táv egyenlően oszlik meg a csapattagok között.

A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltót idén új helyszínen rendezzük. Gyere, és próbáld ki magad és a csapatod a Hungexpon is. A távok változatlanok, de a pálya adottságai ezúttal eltérnek a korábbiaktól. Kivételes dolog, hogy idén fedett váltózónákkal, és klimatizált pihenőhellyel várunk a nagy melegben.

Éééés idén nemcsak az esemény egyéni félmaratoni indulóit, hanem a maraton- és a félmaratonváltó csapatok tagjait is éremmel várjuk a célban.

Az előnevezés határidejét három nappal meghosszabbítottuk, így ha még nem állt össze a csapat, vagy nem sikerült összegyűjteni a nevezéshez szükséges bátorságot, kaptok 3 nap haladékot.

Pörögjetek fel a hétvégére, nevezzetek csütörtökön éjfélig, és fussatok vasárnap bulihangulatban!

fb share