Közösségi futások és felkészülési versenyek a 32. SPAR Budapest Maratonra

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült, hazai hosszútávfutó választaná az október 15-i 32. SPAR Budapest Maratont az év célversenyének. Ez a cél - a maraton teljesítése - csak jól megtervezett, következetes felkészüléssel érhető el, melyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapnia a minőségi munkának is. A felkészülés második szakaszában feltétlenül szükségesek a "hosszú" futások, amiket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, "sorstársakkal" való találkozással, valamint olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget és sikerélményt nyújtanak. Ezeket a mozzanatokat mérlegelve és összegyúrva kiegészítjük felkészülési tanácsainkat, edzésterveinket a színes hazai palettáról válogatott felkészülési közösségi futásokkal és versenyekkel .

KÖZÖSSÉGI FELKÉSZÜLÉSI FUTÁSOK

A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek döntően szeptember utolsó 2 hétvégéjén (09.22-24. és 29-10.01.) olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy "első bálozó" maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt az október 15-i 32.SPAR Budapest Maratonra.

Augusztus végétől folyamatosan bővülő listánkból itt keresheted meg a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt és időpontot és csatlakozhatsz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

szeptember 16. szombat

szeptember 21. csütörtök

szeptember 22. péntek

szeptember 23. szombat

szeptember 24. vasárnap

szeptember 30. szombat

október 1. vasárnapfb share