23. Budavári Borfesztivál szeptember 10-14. között a Budai Vár teraszain

A borról már évezredek óta tudja az ember, hogy mértékkel fogyasztva számos jótékony hatással rendelkezik. Az idei Borfesztivál témája a bor és az egészséges életmód, a sport, a közös élmények. Ismerd meg idén közelebbről sportoló borászainkat a Budavári Borfesztiválon!

Pár Borpár - szakmai kóstoló délutánok szerdán és csütörtökön, 14 órától 19 óráig a programhoz csatlakozó borászok standjainál.

Taste of Hungary, újdonság a Borfesztiválon! Tematikusan kialakított kóstoló útvonalak várják a vendégeket, hogy könnyebb legyen az ismerkedés a magyar fajtákkal.

Idén a Borfesztivál Olaszországot látja vendégül. Ismét nagyszerű előadók műsorát élvezhetjük.
Első nap színpadra lép az Irie Maffia, csütörtökön a Csík Zenekar nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. Péntek este Rúzsa Magdi, szombat délután a Fool Moon szórakoztatja a közönséget. Vasárnap a Népzenei és Néptánc Gála részvevői mutatkoznak be, az estét pedig a Ghymes Együttes koncertje zárja.

Belépőjegyek 2900 Ft-ért kaphatók a helyszínen, illetve elővételben a jegymester.hu oldalán. A napi karszalag tartalmaz egy kristály kóstolópoharat és egy pohártartó szütyőt is.

Jegyezd fel a naptáradba:
"Budavári Borfesztivál a barátokkal szeptember 10-14. között!"

www.aborfesztival.hu

Nyitva tartás:
szept. 10-11-12. szerda-csütörtök-péntek: 14.00-23.00
szept. 13-14. szombat-vasárnap: 10.00-23.00
Napijegy: 2900 Ft
Bérlet 5 napra: 7500 Ft

fb share