Moccanj, és futásoddal gyűjts értékes pontokat!

Imádsz futni, és rendszeresen jársz versenyekre? Vagy csak most kezdesz ráérezni az ízére? Akkor itt az ideje, hogy regisztrálj a Coca-Cola Testébresztő oldalán, és a 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztiválon bezsebeld a 200 Testébresztő pontot!

A testebreszto.hu-n nem csak az egészséges és aktív életmódról olvashatsz érdekes és hasznos cikkeket, de regisztrációdat követően értékes Testébresztő pontokat is gyűjthetsz, amelyeket később egyedi ajándékokra válthatsz!

A tudatosság életünk minden területén fontos, különösen, amikor az egészségünkről van szó. A 2005 óta működő Coca-Cola Testébresztő programhoz egy olyan, a világon egyedülálló hűségrendszer is tartozik , amely a pihenőidő aktív eltöltésén alapszik, és ahol a tevékenységek, aktivitások után kapott hűségpontok értékes Coca-Cola Testébresztő ajándékokra válthatóak. A program segít kiválasztani az ideális mozgásformát, kialakítani egy egészségesebb életmódot, és nem utolsósorban megtalálni életedben az egyensúlyt.

A program célja többek között, hogy minél több embert megmozgasson, felhívja a figyelmet az aktív egészséges életmódra, a kalória-egyensúly fontosságára és megmutassa: a mozgás boldogság! A testebreszto.hu eseménynaptárának köszönhetően bármikor naprakész lehetsz az aktuális sporteseményekből, de a legújabb tippekről és hírekről sem maradsz le!

Kezdésnek itt a közelgő 29. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál: október 11-én húzz te is futócipőt, és írasd jóvá az aktivitásodért járó 200 Testébresztő pontot a Coca-Cola Testébresztő sátornál!

Töltsd te is aktívan a szabadidődet! Moccanj a Coca-Cola Testébresztővel, és nyiss a boldogságra!

fb share