ŐSZI ÚJDONSÁGOK A HERVISBEN

Hamarosan lehullnak a fák levelei és napról napra csökken hőmérséklet. Futás közben is alkalmazkodni kell az időjárás változásához. Az őszi napos idő mellett, érdemes felkészülni az esősebb, hidegebb napokra is. Fontos, hogy az aktuális időjárásnak - akár napos, akár esős - megfelelően öltözzön az ember. A változó időjárásra való tekintettel fontos, hogy futócipő és a futóruházat ne csupán a megfelelő technológiával legyen ellátva, hanem vízálló is legyen.A futócipők esetében idén ősszel is folytatódik a tavalyi "trend". Vagyis olyan Gore-Tex technológiával ellátott cipők viselete ajánlott, amelyek vízálló-lélegző membránnal rendelkeznek. A Hervis futócipő kínálatában megtalálhatók az Asics, a Nike, az Adidas és a Salomon márka legújabb darabjai.

Az új évszak beköszöntével napról napra egyre rövidebbek a nappalok. De az esti szürkület és a korai sötétedés már nem jelenthet problémát. Gyere el a Hervisbe és szerezd be azokat a fényvisszaverő technológiával felszerelt termékeket, melyekkel - szürkületkor, vagy akár a sötétben-mozgás közben is jól látható lehetsz. Találsz olyan futócipőket, melyeknek már fényvisszaverős a talpa, vagy akár a felsőrésze.

Az őszi változékony időjáráshoz alkalmazkodva a sportöltözék tekintetében fontos a réteges öltözködés. Praktikus ilyenkor egy végig cipzáros dzseki viselete, mely bármikor könnyen levehető. Továbbá érdemes (az időjárásnak megfelelően) hosszú- vagy rövid ujjú funkcionális pólót, illetve legalul funkcionális aláöltözőt, sportmelltartót viselni. A hidegebb napokon fontos, hogy ne viseljen az ember pamut ruházatot, mert az átnedvesedett, nehezen száradó ruhában könnyen meg lehet fázni.Benger, ami megfizethető áron kínál jó minőségű termékeket?
Nike, a világmárka, melynek divatos és funkcionális darabjai is megtalálhatók a Hervisben?
Vagy az Asics professzionális termékei?
Döntsd el Te, hogy mi a legkényelmesebb és a legmegfelelőbb öltözet számodra!

Készülj fel az őszre a Hervisben és válogass kedvedre a futótermékek széles választékából országszerte.

Gyere el és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb és leginkább ideális futócipőt és ruházatot!

fb share