VI. Zsámbéki templomfutás

Budapesttől mintegy 30 kilométerre a festői szépségű Zsámbékon rendezik meg a 2014. szeptember 20-án a Zsámbéki Templomfutást és Családi Napot. A jótékonysági célú rendezvény bevételéből egy halmozottan sérült kislány terápiáját támogatnák.

A Zsámbéki Romtemplomnál rendezik meg immáron hatodik alkalommal 2014. szeptember 20-án 8.00-i kezdettel a Zsámbéki Templomfutást és Családi Napot. A rendezvényen a gyermekek szórakoztatására szánt családi programok mellett minden korosztály számára igyekeznek a szervezők lehetőséget adni a futás szépségének megismerésére illetve élvezetére is. Óvodás és iskolásoknak szóló futamok, támogatói gyaloglás, családi futam vár a gyerekekre és a családos részvevőkre. A nagyobbak és a felnőttek 6 és 12,5 kilométeres utcai futamokban, illetve egy 16,8 kilométer hosszú terep távon mérhetik össze erejüket és kitartásukat. Nem véletlen, hogy templomfutás néven kerül az esemény megrendezésre: a különféle utcai futótávok mindegyike a zsámbéki vagy környékbeli templomépületeket köti össze.

A rendezvény teljes bevételét a rendezők minden évben egy előre jól meghatározott jótékony célra fordítják. Tavaly a zsámbéki gyerekek biztonságosabb közlekedésének segítését tűzték ki célul, idén egy 7 éves kislány, Talabér Anna csípőműtét utáni rehabilitációjának segítéséért futnak a résztvevők. Az érdeklődők >>> itt tekinthetik meg az esemény kiírását.

fb share