30. Telekom Vivicittá: megújult futóalkalmazás

Készülj kibővített Futótárs funkcióval a jubileumi Városvédő Futásra! Az április 18-19-én a budapesti Margitszigeten, majd a Nyíregyházán és Pécsett (április 25., illetve 26.) megrendezendő Telekom Vivicittá Városvédő Futás változatos távjaira való felkészüléshez az okostelefonokra ingyenesen letölthető (iOS-ből, Android-ból) Futótárs nyújt segítséget.


A kezdő és profi futók bevonásával és számára fejlesztett futóalkalmazás kerékpár, gyaloglás és egyéb (pl. görkorcsolya, evezés) sporthoz használható menüpontokkal bővült. A virtuális személyi edzőként is használható Futótárs magyar nyelven tájékoztat a megtett kilométerekről és az edzés időtartalmáról. Követi és rögzíti a futásaidat, edzéstörténetet és versenynaptárt tartalmaz, hasznos tippeket és tanácsokat ad, és az edzés végén az eredményeket a közösségi oldalakon is megosztatod.

Ráadásul a Futótárson keresztül jótékonykodhatsz is: az alkalmazás felületén megtalálható hello holnap! pontok gyűjtésével másokon segíthetsz. Minden lefutott 25 kilométer után ugyanis havonta egy hello holnap! kód jár, amelyet a szintén ingyenesen letölthető hello holnap! alkalmazásban válthatsz be az ott felsorolt szervezetek javára.

fb share