Éremtartó díjaidnak

Sportolsz? Évente több versenyen is részt veszel? Hogyan tárolod érmeidet? Itt egy új megoldás. Éremtartók többféle stílusban, sokféle sportágban, különböző méretekben.


Te biztosan tudod, milyen fontos a mozgás. Hiszen rendszeresen mozogsz, megdolgoztál a saját sikereidért, minden egyes méterért, és a célban pedig minden egyes érmedért!

Remélhetőleg méltóképpen tárolod eredményeid medáljaid, nem egy dobozban vagy a fiókban tartod otthon. Gondolj bele, mennyivel jobb érzés lenne, ha otthon a szobád falán ránézhetnél mindennap kitartásoddal elért eredményeidre! A te saját bejáratú dicsőségfaladra, ahol egy szép éremtartón függhetnek az érmeid. Egy pillantás, és máris könnyebb feltölteni motivációs raktáradat a folytatáshoz, s elindulni a következő edzésre.

Ha futottál már BSI rendezvényen, akkor már biztosan bővülő éremkollekcióval rendelkezel. Tárold elegánsan érmeidet, légy büszke mindennap magadra! Éremtartóinkkal ebben segítünk neked!

Lehet nevedre szóló is, vagy teljesen egyedi elképzelésed van? Ez is megvalósítható! Barátodnak nincs még ilyen? Lepd meg, mert ajándéknak is kiváló. Kattints ide a fontos részletekért: www.fajandekshop.hu.

fb share