Már kapható a Men's Health legújabb száma, Dwayne Johnsonnal a címlapon

A filmvásznon Dwayne Johnson maga a megtestesült testépítő. De ez csak a felszín, most még többet megtudhattok róla a Men's Health legújabb számában.

Égesd el a zsírt és építs imponáló izmokat és ismerd meg a legjobb proteinforrásokat a legújabb számban!

Dwayne Johson kemény, mint a szikla. Megismertük ultra kemény hősként, aki titánokkal küzd a ringben, de számítógépes szörnyekkel is harcolt már. A győzelem kötelező, bár az élőben felvett snittekhez néha jár egy-két speckó számítógépes effekt is. A rivaldafényen kívül azonban nem ilyen diadalmas a helyzet. Az elmúlt 43 évből elég lenne egy-egy mélypontot kiemelni, hogy hatalmas kasszasikert lehessen forgatni belőle. Ha egyben nézzük az egész csomagot, egy sokszor fájdalmas, sokszor könnyfakasztó sztorit rakhatunk össze.

Tiéd lehet a fehérjekézikönyv. A férfiak legszívesebben még mindig az általunk rakott tűz mellett ennék meg azt a húst, amit saját kezűleg vadásztak le. Sajnos ettől igen messze kerültünk: a boltok polcai kiporciózott, műanyagba csomagolt, fakó hússzeletek alatt roskadoznak. A csirke minden más húsfélénél népszerűbb, a belsőségektől (például máj, nyelv, vese) undorodunk. A Men's Health kalauz ezért szeretné új (régi) megvilágításba helyezni a proteinforrásokat. Készülj a lakomára!

Készen állsz, hogy megszerezd a legmagasabb szintű szexuális képesítést? PhD-t végzett szakértők által összeállított tananyagban minden benne van, amire a hálószobában szükséged lehet: megtanulhatod, hogyan működik a női agy, mire vágyik partnered az ágyban, és hogyan tudod minden igényét maximálisan kielégíteni. Ha a Men's Health cikke kellően felcsigázott, kezdődhet is az óra.

Olvashatsz még a divatról és a nyári forró flörtökről és sok minden másról a Men's Health legújabb számában!

Érdekel!

fb share