Már több mint 1700-an csatlakoztak!

Áprilisban a BSI FutóNagyköveteink közös futásaihoz, edzéseihez több mint 1700-an csatlakoztak, kezdő, haladó és gyakorlott futók egyaránt. A fővárosban a múlt hónapban a zugló-újpalotai, az óbudai, az újpesti és a népligeti, vidéken pedig a bajai, kecskeméti, székesfehérvári, a szegedi és a pécsi BSI FutóNagykövetek közös futásai, programjai voltak a legnépszerűbbek.

Akik kint voltak a Margitszigeten, a 17. Coca-Cola Női Futógálán, bizonyára találkoztak a BSI FutóNagykövetek sátrával, ahol egész nap pezsgett az élet. A főváros több kerületéből, Dunakesziről és Esztergomból is itt találkoztak nagyköveteink futó közösségei, mielőtt a hölgyek nekivágtak a választott távoknak.

Hamarosan új futónagykövetekkel ismerhettek meg, hiszen folyamatosan érkeznek hozzánk pályázatok olyanoktól, akik kedvet éreznek arra, egy-egy még "üres" település futóéletének fellendítésére. Előzetesen annyit, hogy nagy valószínűséggel sikerült "bevennünk" a budapesti Orczy-parkot és a Dél-Dunántúl is tovább erősödhet.

ITT megnézheted, hogy a te lakóhelyeden van-e már BSI FutóNagykövet. Ha nem találtál, pályázz! - legyél te a BSI és a futás nagykövete! >>>

fb share