Szociálisszabadkártya-pályázat a 32. SPAR Budapest Maratonra

Jelenlegi élethelyzeted nem teszi lehetővé, hogy rajthoz állj a 32.SPAR Budapest Maratonon, vagy a Theodora 30 km-en? 10 szabadkártyát ajánlunk fel azoknak, akiket anyagi, szociális helyzete akadályoz a nevezésben.


Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a maratoni vagy a 30 km-es táv teljesítésére, és rendszeres résztvevői versenyeinknek, most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak. Azok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

A maximum egyoldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, az augusztusban lefutott edzéskilométereket, valamint annak a nehéz helyzetnek a rövid leírását, amely most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős, a BSI-től független bizottság bírálja el. A bírálók anonim módon kapják meg a pályázatokat, így kizárólag azok tartalma és saját értékítélete alapján választják ki a 10 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve a kiválasztottak személye semmilyen formában nem kerül nyilvánosságra.

Tehát, ha pályázol és nyersz, egy leszel a tízezernyi indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy fuss egy jót!

A pályázatokat október 1-ig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat október 6-ig értesítjük az eredményről.

fb share