A Városligetben csúcsra járt, a Hortobágyon folytatódik a Fut a cég

Az idén 6 fordulósra meghirdetett Fut a vég extra sorozatunk harmadik állomása volt a K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó. A vasárnapi versenyre rekord számú céges váltó regisztrált mindkét távon.


Hagyományosan ez a legnépszerűbb esemény a céges futók körében és ez a tendencia most is folytatódik. Tavaly a célba ért váltók 55 százaléka, 813 csapat versenyzett céges színekben. Ez az arány most még tovább növekedett: 10 benevezett váltóból 6 céget képviselt, azaz a Fut a cégben is érdekelt volt.

A június 14-i kánikulában 3800 sporttársunk futott cége színeiben. A mintegy 900 (!) céges váltó mögött 400 cég, vállalat, vállalkozás, gazdálkodó szervezet áll.

A Fut a cég extra sorozat 3 esemény (Tour de Tisza-tó, Coca-Cola Testébresztő Női Futógála, K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó) utáni, cégek közötti pontversenyének aktuális állása ITT >>>> olvasható.

A 12. E.On Délibáb Terepfesztivál minden távja beszámít a cégek közötti pontversenybe, tehát érdemes céges színekben nevezni és versenyezni.
fb share