Gyere önkéntes szurkolónak vasárnap a Városligetbe!

Énekelj együtt Gájer Bálinttal, a swing hercegével, s szurkolj az SOS-Gyermekfalu csapatával a jó ügyért futó versenyzőknek a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón, június 14-én! A jelszó: "Szívvel és hanggal!"


Ha tudsz szurkolói rigmusokat, szeretsz kórusban énekelni és megismerkednél az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa híres jótékonysági nagyköveteivel is, akkor ott a helyed mellettük a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón! Például Barabás Évi, az RTL Klub riportere is jó ügy mellé áll a versenyen. A médiaváltó csapatainak nevezési díjával pedig az SOS Gyermekfalvakat támogatja a Metropol.

Az önkéntes szurkolói kórussal a Fonogram díjas Gájer Bálint lelkesíti a futókat. Az önkéntesek koordinátora Illésné Áncsán Aranka "Anyácska" gyermekvédelmi szakértő. Olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik szeretik a futóversenyek hangulatát és szívesen szurkolnak, "szívvel és hanggal"!

A szurkolás helye és ideje:
Június 14. 10:30 (érkezés, ismerkedés, szurkolás összehangolása, betanulása)
A szurkolás időtartama 2 óra (12-14 óráig)
Helyszín: a Széchenyi fürdőnél, a 3 km-nél elhelyezett frissítő előtt párszáz méterrel (térkép itt). Hozz magaddal frissítőt és sapkát a nap ellen!

Ha máskor is szeretnél önkénteskedni, jelentkezni az ezen az oldalon a kérdőív kitöltésével lehet. A megjegyzés rovatba írd: szurkolás.fb share