Négy éremért egy ötödik - van képed hozzá?

FélmaratonMánia sorozatunk egy újabb szakasza zárul most vasárnap: ha egyéniben lefutod a K&H mozdulj! félmaratont, s megvannak az előző három évszak érmei is, megkapod az idei FélmaratonMánia-medált is. Fotózd le magad vele, hogy mi is láthassuk!


Ha vasárnap nyakadba kerül ez az érem, tiéd lehet a fenti képen jobb oldalt alul látható FélmaratonMánia-érem is, amennyiben ősszel, télen és tavasszal is lefutottál nálunk egy-egy félmaratont.

Ahogyan a fenti képen látható, az őszi 29. Wizz Air Budapest Félmaraton, a téli Intersport Balaton Félmaraton, a tavaszi Telekom Vivicittá Félmaraton és a nyári K&H mozdulj! félmaraton medálja után jár a FélmaratonMánia-érem. (Sőt, tavasziként elszámolható a képen nem látható Spuri Öböl Félmaraton érme is.) A pontos kiírás itt található.

Kíváncsiak vagyunk rá, miként festesz az öt (esetleg hat) érmmel! Kérjük, készíts egy képet magadról, amelyen a "mániás" érmek vannak a nyakadban, és töltsd fel a Facebookra vagy az Instagramra, #FelmaratonMania2015nyar és #BSI megjelölésekkel. Vasárnaptól izgatottan fogjuk várni a fotókat, amelyeket majd össze is gyűjtünk egy helyen.fb share