Futótárs alkalmazás nem csak futóknak!

Ha még nincs edzésterved, vagy nyomon szeretnéd követni a futóútvonalad, esetleg összegeznéd a megtett kilométereid számát, válaszd a kezdő és profi futók bevonásával folyamatosan megújuló Futótárs alkalmazást!


Az ingyenesen letölthető, Android és IOS platformon egyaránt elérhető, magyar nyelvű applikáció ráadásul már nemcsak a futókat segíti, hanem többek között a kerékpár és a gyaloglás szerelmeseit is kiszolgálja.

Népszerűségére jellemző, hogy folyamatosan nő az alkalmazás segítségével rögzített futott kilométer száma, amely már most meghaladja a napi 4000 kilométert. További érdekesség, hogy használói a bevezetés óta majdnem félmillió kilométert futottak.

A Futótárs nemrég manuális adatrögzítési funkcióval bővült, megújult az edzéstörténet-felület, valamint immár távolság és időalapon is lehet edzéslehetőséget választani. A Futanet.hu oldalra mutató közvetlen átkattintási lehetőségnek köszönhetően pedig első kézből lehet értesülni a futással kapcsolatos legfrissebb hírekről, amely a következő versenyekről is tájékoztatást nyújt.

További információ, valamint a Futótárs alkalmazás letöltése a www.futotars.hu oldalon lehetséges.fb share